Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+21

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2764 skatījumi

Kā pārliecināties, vai meitene mani ir krāpusi?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Nesen no drauga uzzināju par vienu gadījumu, kur, iespējams, mana meitene mani nokrāpusi. Problēma tāda, ka tas viss ir tā, kā klusos telefonos - draudzenes draudzene pateica citai draudzene, tā pastāstija savam džekam un džeks man. Arī zinu, ka no tās draudzenes, kas to oriģināli ir teikusi, tā vienkārši neko neizspiedīšu, jo ja viņa gribes, noteikti melos.
Savai meitenei arī negribas tā tieši prasīt, jo ja tā nav patiesība, tad diezgan kretīniski no manas puses būtu.

Drīzāk meklēju padomus, kā ar kādiem aplinkus jautājumiem, vai arī satiekot to džeku, ar kuru, iespējams, krāpusi, varētu uzzināt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Naher tik ļoti censties izdibināt? Ja ir krāpusi,tad visticamāk,ka darīs to vēl.Un tad jau jauši vai nejauši kļūs skaidrs, vai arī ja viņai tas otrs iepaticies vairāk, pati aizies. Bet ja vairāk nekrāps,tad ja tev tā meitene svarīga dzīvo mierīgs tālāk, lai kā tur arī nebūtu bijis. Labāk padomā,kur ir tava vaina,ja ir krāpusi, un kas jūsu attiecībās ir tas,kas varētu būt iemesls krāpšanai, un centies to novērst. Bet ja meitene ir vnk uzdzīvotāja, tad tāda viņa arī būs un paliks,un tev atliek izvēlēties,vai būt ar viņu kopā.

pirms 12 gadiem  

, pirms 12 gadiem :

censties izdibināt tāpēc, ka ja uzzināšu, ka krāpusi, momentāli pametīšu.
Es spētu piedot, ja meitene būtu piem vājības vai pāļa pēc nokrāpusi, bet pēc tam pārdzīvotu un atzītos, bet ne tad, ja tas tiek turēts noslēpumā.

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Tādā lietā neviens vaļsirdīgi neatzīstas un nožēlas asariņas neraud-ne vīrieši, ne sievietes.
Gan jau tā meitene tevi pati pametīs,pirms būsi lietas izmeklēšanu novedis līdz galam.

, pirms 12 gadiem :

diez vai, jo notikums, par ko runāju ir diezgan pasen.
kapēc jums visiem liekas "ja krāpj, tad jau pati pametīs" pilna pasaule tādu dirsu, kas krāpj, bet pašām liekas, ka tas ir viss ok, un vienkārši turpina attiecības

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja meitene tev ir apnikusi un vēlies no viņas šķirties, kādēļ nevēlies būt vīrietis un pateikt to draudzenei skaidri un bez aplinkiem un bez kašķa meklēšanas? Krāpusi vai nekrāpusi, rezultāts tāpat būs šķiršanās ar skandālu.

pirms 12 gadiem  

, pirms 12 gadiem :

Vispār cepuri nost par atbildi. Izlasot šito, laikam pirmoreiz kļuvu pavisam godīgs pret sevi. Njā, es gribu šķirties jebkurā gadījumā, vienkārši meklēju to krāpšanu kā ieganstu. Pirms tam laikam mēģināju sev iestāstīt ko citu.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Nu tad, kur ir problēma? Izlijušu ūdeni vairs nesasmelsi, ar aizgājušu vilcienu vairs neaizbrauksi. Aiztaupiet gan sev, gan draudzenei daudz nepatīkamu un negatīvu emociju un šķirieties kā draugi un pieauguši cilvēki, bez liekiem apvainojumiem un vainīgo meklēšanas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man draudzene kr4 2 dienu jau brauka a manu klases biedru tadejadi sakot ka gribot no manim atpuzsties es atlauju.
Sodien izlasiju sms vinas telefona bija rakstits milum atbrauc gribu tevi satikt un ta BET vina teica ka nezin vai saspiedas kka ta a vell kas ir divaini vina ar manim bucojas vina klatbutne saka ka mil un vell no rita bija seks ka to saprast?

pirms 9 gadiem  

Toms letauers, pirms 9 gadiem :

un saka ka nav nokrapusi ne reizi ar vinu + velviena sms ka gribu tevi satikt skumstu un tada gara

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja meitene tevi būs krāpusi tu to pats sapratisi.Viņa kļūs nervoza negribēs visu laiku būt kopā ar tevi.Var rasties ari izmaiņas ģērbšanās stilā.Katram tas izpaužas savādāk.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Sarunā kādu, kas gatavs izprovocēt vēl vienu krāpšanu ar tavu meiteni. Ja tā notiks, būsi tīrs un balts. Ja nē, tevi sirdsapziņa nemocīs?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

earth

+1066

 
ieliec datora keylogger refog programmu trial versiju un ja vina sutis kautvai caur draugiem vestuli tam dzekam tad tev paradisies viss ko vina ir rakstijusi uz datora klaviaturas un ari paroles utt https://www.refog.com/trial3.html

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.