Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Keite

-110

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2821 skatījumi

Vai zens ir stulbs, ja prasa no meitenes seksu visu laiku?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Vai zens ir stulbs, ja prasa no meitenes seksu visu laiku? Bet meitene ignorē viņu.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es par šo jautājumu jau vairkārt esmu izteicis viedokli, nāksies atkal, saprotat lieta ir tāda, jādomā kam ir vajadzīgas attiecības seksam? vai tomēr mīlestībai? domāju, ka lielākā daļa teiktu gan tam gan tam, protams sekss ir attiecību pluss, bet tomēr jāpadomā un jāzin, kad būs īstais brīdis, ja pusis piedāvā meitenei seksu visu laiku, tad sry,tādu čali pat nevajaga, jo galvā viņam tikai viena lieta sekss, dzīvē neko nesasniegsiet daudz, bet ja sekss ir un pa laikam, tad droši tas ir tikai + , Tev pašai būtu jāizlemj vai Tev attiecības vajaga vai seksu, jo pasaulē tak daudz puišu ;D

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Attiecības bez seksa divu veselu, jaunu un pieaugušu cilvēku starpā nav attiecības, ja viens pret otru neizjūt kaisli, tad ar attiecībām kaut kas nav kārtībā un tā ir vienkārši draudzība divu cilvēku starpā. Sekss ir vienojošais, intīmais, tas, kas satuvina, padara attiecības stiprākas, nopietnākas, mūsdienās ir daudz dažādu veidu kā izsargāties no grūtniecības.

Valdis Līcis, pirms 11 gadiem :

Es ieteiktu izrunāties un pacensties saprast un izanalizēt, kāpēc tā notiek... Varbūt viņš nejūtās pietiekami mīlēts un nav pārliecināts par sevi... Retais vīrietis atzīsies, ka nejūtās pārliecināts par sevi, bet lielākā daļa tā jūtās... Kāpēc tad pastāv greizsirdība? (ok pārmērīga sevis mīlēšana arī, bet tik un tā...) Parunā gan tiksi skaidrībā - moš iedo čalim šito izlasīt, lai iebrauc kāpēc par to gribi runāt... ;)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vienkārši pusaudzim ir hormonu vētras, kas raksturo neadekvātu uzvedību, kļūstot pieaugušākam un gūstot pieredzi, tas pazudīs. Šādā vecumā, kad pusaudži staigā apkārt diedelēdami seksu, ir laiks, kad meitenei būtu jāpasaka skaidru Nē! un jācenšas izviarīties no situācijām, kad pubertitātes mocīts pusaudzis var izmantot meitenes bezspēcību, lai vēlāk pēc tam nebūtu jānožēlo. Pusaudža gados zēns vēl nespēj uzņemties atbildību un kļūstot par māti 16 gadu vecumā, visa dzīve būs sabojāta un māte ar bērnu reti kuru vīrieti vairs ieinetesēs, jo vīrietis vēlēsies savus bērnus nevis svešus, lai arī mīļotās sievietes. Tā, ka pusaudža gados visai gudrībai ir jānāk no meitenes puses....

pirms 12 gadiem  

Keite, pirms 12 gadiem :

bet viņam ir 19 un man 21

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Te jau seriālu var rakstīt :D
Pašai jāsaprot, ko gribas un ko ne. Ja to saproti, tad viss kārtībā, ja par daudz diedelēs, atšūsi uz visiem laikiem.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

19 un 21 gadu veciem jauniešiem attiecības bez seksa ātrāk vai vēlāk beigsies ar šķiršanos, ja puisis seksu grib, bet meitene negrib. Ja vēlaties attiecības saglabāt un tā jums ir svarīgas, tad ar to, ka sauksiet puisi par savu draugu nepietiks. Mūsdienās pastāv daudz veidu kā izsargāties no nevēlamas grūtniecības.... Ja puisis nav īstais, tad kāda jēga ir sevi un puisi mānīt...

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Nu te jau nevis puisis ir stulbs bet pate tāda esi!Īsāk sakot ālava govs!

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

varbūt viņš ir neatlaidīgs un pārliecināts, ka ir vērts prasīt visu laiku

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nē,puisis IR stulbs. Ne tāpēc,ka seksu grib,bet ka to PRASA. Gudrs puisis darīs tā,lai meitene arī to gribētu, un tad viss notiks. Bet ja šis neprot meiteni novest līdz tādai vēlmei,bet prasa seksu, tas nozīmē,ka ir gan stulbs.
Un meitene nav nekāda m, kam jāizpilda pieprasījums, kaut arī prasītājs skaitās draugs.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Žēl puiša, kas savu laiku iznieko ar 21 gadus vecu meiteni, kas savu puisi uzskata par stulbu un pati nezina, ko vēlas.... kad visapkārt ir tik daudz skaistu un vientuļu sieviešu, kas vēlas gan ģimeni, gan attiecības, bērnus un seksu....

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Žēl meitenes,kas iznieko savu laiku ar puisi,kas to vien zin un prot kā seksu prasīt.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Pavērojot meitenes uzvedību, un intereses, nožēlojama ir meitene nevis puisis, pie tam fakts vien, ka meitene ir izlikusi šo jautājumu publiskām apspriedēm un komentāriem, neko labu par meiteni neliecina...

Keite, pirms 12 gadiem :

kā tu nesaproti, es zinu, ko es gribu, bet sex es vēl neesmu gatava, gribēju zināt citu domas par to

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Neesat gatava tadēļ, ka puisis nav īstais, kad atradīsiet īsto puisi, savu otro pusīti, būsiet vairāk nekā gatava, attiecības bez seksa, ir sevis un sava partnera mānīšana, ja tas nav saistīts ar kādu veselības problēmu... Tā ka tā ir viela pārdomām!

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Varbūt nav īstais puisis, bet varbūt arī puisis ir neprasmīgs. Meitenei bez pieredzes, turklāt tādai,kas pati par sevi nav hiperseksīga jau no 12 gadu vecuma, vajadzīgs vai nu vairāk pieredzējis vai no dabas talantīgs šajā jomā partneris. Cilvēki ir tik dažādi visās jomās,tai skaitā arī intīmajā. Mans ieteikums Keitei - nekad nedari to,ko tev kāds prasa, ja pati nejūti tādu vēlmi. Neļauj sevi izmantot, un intīmajā sfērā jo īpaši.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tas nav rādītājs. Viņš var gan būt, gan arī nebūt stulbs.

pirms 12 gadiem  

Keite, pirms 12 gadiem :

bet, ja viņs vnk prasa bez romantikas, es viņam saku, ka neesmu tam gatava, ka meitennei nevar tā prasīt, dot sex, betviņam tas nepielec.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Kā nevar tā prasīt? Var prasīt.

Kāda nahuj romantika? Tas ir sekss. Romantika jums kāzās būs. :D

Keite, pirms 12 gadiem :

bet viņs ir mans puisis, ne kuat kāds satikts dzēks klubā.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu normālas attiecības tad jums ir. Kopā esat, seksa nav, viens nonstopā prasa drāzties, bet otrs ignorē.

Man rodas divi jautājumi — kāpēc un nahuja? :D

Keite, pirms 12 gadiem :

tapēc, ka viņs zin, ka esmu nevainīga un man vajag laiku, bet viņs vnk to nesprot, ka neesmu vēl tādam solim gatava.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Pasaulē dafiga džeku. Tiesa gan, ka pusei skaidas galvā, bet nu tomēr atrast var. Meklē citu. Tāpat izdrāzīs un atstās. Ja attiecības uz seksu balstās, tad pizda ir tam Golfam, pastkastīte sen ir nogāzta un tek rāāāādiāāātors.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

:D Pēdējam komentāram nevar nepiekrist. Ja jau nemāk pieiet ar metodi, kas panāk ka meitenei arī gribas, nu tad lai iet diedelēt citur. Tas tiešām varētu būt apnicīgi un vēstīt par stulbumu.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Stulba, prasta diedelēšana par saprātu neliecina. Ir inteliģentākas un efektīvākas metodes, kuru rezultātā Tu kļūtu gatava :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
viņš ir normāls. 19 gados gribas drāzt visu kas kustas. Un to kas nekustas - iekustināt un arī drāzt. :oDDD
Nevajag jau uzreiz Tev tā ļaut viņam nocelt savu vainadziņu... Ir jau vēl tādas jaukas lietas kā erotiskās masāžas, petings, orālais sekss, galu galā...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
he he he... Vai tik Tu neesi tā 21-gadīgā, kas te pirms dažām dienām figurēja šajā jautājumā: http://www.pajauta.lv/question/list/156/53234/man-ir-tads-jautajums-man-ir-darudzene-ja-sesus-menesusbet-mes-vel-neesasm-milejusies-neaprotu-kas-par-lietu/? :oDDDDD

Nu un kā ir vienam cilvēkam no diviem profiliem darboties? Interesanti? :oDDDDD

pirms 12 gadiem  

Keite, pirms 12 gadiem :

to ilika mans puisis nav 2 profil man.

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nu neies tak normāls cilvēks godīgi ar savu īsto vārdu uzdot šādus jautājumus!!! Dabīgi,ka aiz kaut kā slēpjas, bet vēlme padalīties jaunam cilvēkam par šādu problēmu ir pilnīgi dabiska un saprotama. Ne visiem ir nauda un vēlēšanās iet pie psihologiem,kas turklāt nereti sniedz stulbākus padomus nekā parastā publika.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Un? Palika labāk no šiem komentāriem? :o)))
Ja meitenei konkrētais džeks nav interesants gultā, man liekas ir jāmaina nevis prāts bet konkrētais džeks. :o) Un Džekam tāpat.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
vispār jau viņš nav stulbs,bet uz doto brīdi viņam hormoni ir aizmiglojuši prātu,mans ieteikums -nedod viņam seksu,jo tam cilvēkam dotajā brīdī tu esi vienīgā pieejamā,bet ja būtu vel kāda kura dotu,viņš nevilcinoties to izmantotu,saproti visas viņa pūles un uzmanības apliecinājumi ir virzīti tikai uz to lai dabūtu no tevis seksu

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Vispār stulbs jautājums-dot vai nedot seksu? Seksu dod prostitūtas, normāla sieviete tajā ielaižas tad,kad pati to vēlas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē,gribošs:)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.