Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Sniedze

+1749

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1578 skatījumi

Problēma ar alkaholu.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Sveiki. Esmu..biju kopā ar meiteni. Nesen no viņas pašas uzzināju,ka viņa atzīst to,ka viņai ir problēmas ar alkaholu. Tas uznāk periodiski. Te viņai gribās lietot to pārmērīgi,te viņai negribās to vispār. Tagad pēdējā laikā viņa alkaholu lieto gandrīz jau mēnesi no vietas,kā rezultātā mūsu attiecības ir noslīdējušas/sabrukušas.
- Viņa vēlas aprunāties ar savu mammu par šo problēmu,bet baidās ka viņas tēvs varētu to uzzināt no mammas. Runāju ar viņu,ka viņas mamma,nav nemaz tik briesmīgs cilvēks un saprastu viņu,palīdzētu tālāk viņai cīnīties ar šo problēmu. Arī ieteicu viņai doties pie kāda ārsta,risināt pie tā šo problēmu,bet viņa atsakās. Esmu ļoti noraizējies par šo problēmu,tāpēc jautāju to Jums.
Lūk fragments no tā,ko viņa man rakstīja par savu problēmu ar alkaholu. : "Tā vienkārī ir. Es neko tur nevaru padarīt.
-nekādas tādas, bet nu tas vairāk bija domāts par to, ka es vienmēr atnākusi mājās konkrēti sadzērusies, vai bračka atved, vai draudzene. Un vecāki neko nezin.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Laikam ,jau nav tik vienkārši.Varu iedomāties ,cik otram ir baisi redzēr,kā draugs vai mīļots cilvēks tā vienkārši noderas.Cir esmu dzirdējis ,tad sievietēm atkarība ir spēcīgāka un grūtāk ir tikt vaļā,bet zinu sievietes ,kas tomēr spējušas to lietu pārtraukt.
Viss parasti sākas diezgan nevainīgi.Kāds kreņķis - un paliek vieglāk.Tad vēl seko kāda sakritība,piem.ballīte un assa vārdu apmaiņa pēc tās un atkal tikai drusku ...
Var būt var mēģināt atrast kādu interesanu nodarbi.Varbūt kopīgu un regulāru.Kādus treniņus ,regulārus braucienus uz Siguldu slēpot.Kaut vai pastaigas vakaros.
Pie ārsta narkologa gan vajadzētu aiziet pakonsultēties.
Vēlu veiksmi!!!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

«bet viņa atsakās»

Ko tad tur īsti vairs izdarīsi, ja cilvēks pats to negrib? Nezinu, bet personīgi man pilnīgi un galīgi nešķiet iespējami tādu lietu cilvēkam uzspiest. Ja pats negrib atmest dzert vai pīpet, tad agri vai vēlu tāpat uzsēdīsies atpakaļ.

Labi, ka vismaz apzinās, ka problēma eksistē. Bet nesaprotu, kāpēc tādā gadījumā atsakās no ārsta?

Turklāt, man jau šķiet, ka neviens nesāk dzert ne no šā, ne no tā. Man tāda aizdoma, ka no sākuma tā problēmas sakne ir jāizvelk, jāatrisina un tikai tad jādomā par to, kā beigt dzert. Es, protams, neesmu ārsts, bet tas ir mans subjektīvais viedoklis.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
negribu tev samaitāt omu,tomēr kautkas dīda izteikt viedokli.kamēr vari mēģini to apturēt ar viņas palīdzību.citādi nāksies šķirties agri labāk,nekā vēlāk.vajadzīga motivācija.p.s. skaidrā 10 g.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Sievietes organismā ir mazāk ūdens un līdz ar to spēcigāka alkahola iedarbība. Var apārstēt, bet pozitīvu cerību nav. Ja vēl no senčiem mantoti "pareizie' gēni, tad pavisam bezcerīgi. Nezinu cik no simta spēj atteikties, bet % ir pavisam mazs.

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Kādēļ ,lai šis gadījums nebūtu izņēmums ar veiksmīgu rezultātu ? :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
a kāds jautājums? kādu šņabi labāk viņai nopirkt?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.