Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1205 skatījumi

palidzat

Ģimene un attiecības » Attiecības

Sveiki pasakiet ko man darit. Man patik viena meitene un mums agrak kautkas ir bijis mes tagat sakam saligt mieru taka draugi vina zin ka man vina vel patik es vinai to saku bet man liekas ka es vinai ari patiku jo vina man raksta utt. bet vina nesaka neko par patiksanu (palidzat ka man vinai iepatikties ta lai vina var man pateikt ka es vinai patiku)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu vecumā vislabāk ir pienākt pie meitenes klāt, kad viņa ir viena pati, un neviens jūs netraucē, aprunāties un skaidri un gaiši pajautāt, vai es tev patīku un vai tu vēlētos būt mana draudzene un viss kļūs skaidrs. Kļūstot pieaugušākam šādi jautājumi ir lieki. Ar varu kādu piespiest iepatikties vai iemīlēties sevī nevienu nevar, lai cik jūs būtu un censtos būt jauks pret meiteni, neko vairāk par draugiem, jūs cerēt nevarat, ja meitenes acīs nebūsiet seksuāli pievilcīgs.

pirms 11 gadiem  

Marta Riekstiņa♥♥♥, pirms 11 gadiem :

Man ir līdzīga problēma ar puisi. Mēs bijām pārītis, līdz es viņu pametu. Un pēc kāda laika vinsh man pa skype uzrakstīja ka viņš mani mīl, es pateicu ka arī (jo tā bija), bet nekas nenotika, kādreiz ar tādu pashu sākumu mēs kļuvām par pārīti bet tagad tas nenotiek! Mo man darīt?

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Mēs dzīvojam 21. gs., ja pusim trūkst drosmes uzaicināt meiteni uz randiņu, kādēļ neņemat iniciatīvu savās rokās? Uzaiciniet pusi aiziet uz kino, pastaigāties pa parku, pasēdēt kafejnīcā, kaut ko pasākt kopīgi, ar to, ka viens otram pa skype paziņo, ka mīl, ir par maz, ja nekāda rīcība neseko, tad tie ir tikai tukši vārdi. Tehnoloģijas protams ir laba lieta, bet daudz svarīgāk to ir pateikt klātienē, skatoties acīs, turot roku, skype tas pavisam nav romantiski....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atvaino, bet liekas, ka viņa šaubās, vai arī viņai ir varianti...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.