Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Stella

+698

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1478 skatījumi

Kapēc sabiedrība tik ļoti iespringst uz seksuālās orientācijas jautājumiem? Obligāti ir jānosaka, ka esi bi, ja

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kapēc sabiedrība tik ļoti iespringst uz seksuālās orientācijas jautājumiem? Obligāti ir jānosaka, ka esi bi, ja, piemēram, man patīk skūpstīties ar sievietēm ar vīriešiem tikai sekss? Uzreiz jāklasificē, ka esmu biseksuāle? Kāpēc es nevaru būt vienkārši es un, ja vēlos būt hetero, bet ar sievietēm dažreiz skūpstīties? Patiesībā jautājums ir par to, ka vai tāpēc esmu uzreiz biseksuāle? Kāpēc man būtu jābāž kādā plauktā uzreiz?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visi cilvēki pēc savas dabas ir bikseksuālas būtnes, mums visiem ir gan sava, gan pretēja dzimuma draugi ar kuriem mēs čupojamies, tas vai mūsu biseksualitāte izlauzīsies un pārvērtīsies par kaut ko vairāk nekā draudzīgiem apskāvieniem un nevainīga skūpsta divi draugu vai draudzeņu starpā, kas vairāk gan ir izplatīts starp sievietēm, bet atsevišķās kultūrās un etniskajās grupās par normālu tiek uzskatīts arī skūpsts divu vīriešu - draugu starpā, piemēram, krievu tautā, ir atkarīgs no ļoti daudziem faktoriem, to skaitā, iedzimtības. Sabiedrība vienmēr baidās no visa nezināmā, kas kādā ziņā varētu apdraudēt viņu pašu, savu bērnu vai cilvēces drošību, spriedumi bieži vien tiek izdarīti balstoties uz stereotipiem, nevēloties iedziļināties lietas būtībā, bieži vien jaucot un putrojot dažādas lietas. Jebkurā gadījumā biseksualitāti sieviešu starpā sabiedrība, it īpaši vīrieši, uztver daudz tolerantāk un saprotošāk, nekā vīriešu homoseksualitāti vai biseksualitāti.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Trigger

+40

 
Man besī Latvijā dzīvojošā cilvēce.
Pirmkārt - biseksuālisms nav nekas slikts - tā nav diagnoze, tā nav slimība.
Otrkārt - tu Neesi Biseksuāla, ja tu tikai skūpsties ar meitenēm. (lol)
Tev seksuāli viņām jāpievelk, ja tā nav - tad tu esi tikai parasta meitene ar kārtējām izklaidēm - draudzenes un meitenes vienkārši tā mēdz darīt - kaislīgi skūpstīties savā starpā bez seksuālas spriedzes.

Tu neesi biseksuāla - pieņem to un nestāsti apkārt citiem muļķības.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
tu jau paliec vienkārši tu pati,bet tev ir pielipināta klāt diagnoze

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Tas no sērijas "odjin raz ne pidarass". Nu nē arī viena reize skaitās.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aicis

+10511

 
Interesanti cik tev ir gadi, ja tevi jau uztrauc nepareizas orientācijas problēmas, bet Botāniku vai vismaz Dabasmācību vēl nēesi apguvusi?
Tad nu es paskaidrošu: Tā evolūcijas gaitā ir iekārtojusi daba, ka dzimtas turpināšanai, vajag divus, vienas sugas, bet obligāti pretējā dzimuma pārstāvjus, citādi draud sugas izmiršana.
Un tad visi, kam jau ir savi bērni, vēlas, lai tiem būtu arī mīloši mazbērni, asins radinieki, mantinieki, kuri augs un izglītosies kārtīgā un pilnvērtīgā ģimenē, nevis netīšām iegūts bērns, kuram nav tēva un audzināšana jāuzņemas vecmāmiņai vai adoptēti pabērni, kuriem interesēs tikai ātrāk saņemt mantojumu.
Tad ir vēl viena patiesība: Vienmēr uzvar stiprākais un lielākoties stiprāks ir tas kuram ir lielāks skaitliskais pārspēks. Un tā kā dabas likumiem paklausīgu cilvēku ir vairākums, tad vari izvēlēties, iet pa straumi vai pret straumi.

pirms 11 gadiem  

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

tā jau atbilde sakarīga. yikai mazliet NE pa tēmu.

Aicis, pirms 11 gadiem :

Bet vai tad pēc manas atbildes nav pilnīgi skaidrs, kāpēc sabiedrība ir pret nepareizu orientāciju ?

Trigger, pirms 11 gadiem :

Vispār jau vēl tikai Krievijā ir tik aprobežoti cilvēki vēl kā Latvijā.
Nu homoseksuālisms un biseksuālisms nav nekas slikts, ne nosodāms.
Eiropā, Amerikā un Kanādā tā nav nekāda problēma, bet tādās atpalikušās valstīs kā Saūda Arābijā, Pakistānā, Irākā, Irānā, utt. (vārdu sakot ļoti necivilizētā sabiedrībā) - tā ir sodāma lieta.
Latvijā dzīvojošie cilvēki ir ar ļoti neatvērtu domāšanu.
Tikai tādēļ,ka LV bijusi Zem PSRS,latvieši ir degradējušies,tikai nez kādēļ pārējā Eiropa ir attīstījusies

Aicis, pirms 11 gadiem :

Patiesība, protams, "kož" acīs, bet tāds nav tikai mans viedoklis, tā domā vairākums, citādi jau Stellai nebūtu radies tāds jautājums.
Un sava taisnība ir arī Stellai. Kamēr vien tas man netraucē, viņa var skūpstīties kaut vai ar zirgiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.