Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1104 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

+3137

 
Panjem vecaasmaates grozu, ieliec maizites, augljus un sulas! Iekaapiet vilcienaa un aizbrauciet kaut kur, paeediet briivaa dabaa! Tikai neaizmirsti telefonu izsleegt :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja ir laiks sagatavoties un varēsiet divatā pavadīt visu dienu, tad vari uztaisīt nelielu uzdevumu... Piemēram uzraksti uz lapiņas kādu matemātisku uzdevumu, kura rezultātā sanāk ģeogrāfiskas koordinātes kādai vietai, kurā ierodoties atrodams nākošais uzdevums ar norādi par to, kur jādodas tālāk. Nu un kad kādas 3-4 reizes esat izstaigājušies pa dažādām interesantām vietām, tad kā pēdējo adresi ieliec restorāna atrašanās vietu, kurā paēdīsiet greznas vakariņas un pēc tam (iepriekš sarunājot ar restorāna personālu) vari viņu pārsteigt un pateikt lai paskatās zem sava šķīvja, kur būtu paslēptas jau iepriekš sagatavotas kino biļetes uz filmu, kas sākas pēc tik ilga laika kas nepieciešams lai nokļūtu kino. Nu un pēc kino Vārda Uzvārda pārsteigums noteikti garantēts! :oDDDD

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Panem uztaisi romantisku miniceļojumu tuvējā apkaimē - parādi ikdienas vietas citā gaismā - parādi cik skaistas debesis, cik svaiga sajūta parkā, cik patīkami ar Tevi pasēdēt kādā romantiskākā kafūzī, cik interesanti ar Tevi ir parunāt - aizved viņu uz randiņu - bieži vien aizmirstam, ka randiņi nav obligāta sastāvdaļa pirms draudzenes iegūšanas un nav pēc tam uzreiz jāaizmirst... Liec viņai atcerēties - kāpēc viņa ir kopā ar Tevi... Tu to visu, ko viņa grib un kas viņai izraisa sajūsmu jau zini, jo iemācījies, kad sagāji kopā... Bez tam svarīgi ir arī atcerēties cik ilgi esat kopā... Varbūt tu zini cikos bija pirmais skūpsts un kurā vietā - iespējams aizved viņu turp, vai ja vieta muļķīga, tad paņem tikai laiku un tieši tajā laikā uzdāvini kūciņu - vai diētisko konfekti :D... Nezinu - galvenais liec viņai justies īpašai un tas noteikti pozitīvi ievirzīs viņai šo dienu...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Pirmkart-draudzenes vecums??? Ko nebijusu?,ari te ir daudzas katigorijas.Ludzu noformule-celojumu,suveniru,izjokosanu,p arsteigumu ar ziedu savdabigu piegadi? Tad meginasu Jums palidzet.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

23gadi, parsteigumu ko milu vairak, par ziediem esu pats izdomajis...
vel varu piebilst kad mums abiem ir taja diena dzimsanas diena....

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Kopīgu fotosesiju , ja vari atļauties.

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem :

Surprise buttsex...?

Piedod, nevarēju noturēties, jo jautājms ir patētiski bezjēdzīgs, un piedevām debili noforumlēts bez nekādas izejas informācijas, no kā atsperies. Kā saka - kāds jautājums, tāda atbilde.

, pirms 11 gadiem :

Nezinu vai foto sesija ir kas tads :( , nauda atklauj varu kadu davanu nu normali butu ieklauties 200ls!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.