Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

dfsas

+20

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1942 skatījumi

Esmu apjucis

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tātad man patik kāda meitene no klases, Viņa ir vienkārši perfekta, intereses arī mums līdzīgas, vārdsakot - sapnis. Viņa man izrāda mīļus mājienus, un redzu viņas simpātijas. Kas tur sarežģīts, koļī nost, ne? Vot redz lieta tāda, ka par spīti visam viņai jau ir 3 gadus vecāks draugs (Viņa ir mans gads). No drauga man pilnībā bail nav, fiziski esmu attīstītāks, un vinš arī kāds mīkstais, tikai mašīna viņam esot (laikam ar ro viņš kautko kompensē). Lai nu kā, nost noteikti Viņu necelšu, jo... tā nav smuki... :D Bet apmulsis es esmu par to, ka ja jau viņai jau ir draugs, kamdēļ viņai es. Lūk tā. Ko man darīt, pats es nesaprotu, tā jau prātā varu sajukt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tava vecuma meitenes bieži skatās uz nedaudz vecākiem puišiem, un puisis ar mašīnu nozīmē piedzīvojumus un jauku laika pavadīšanu. Ja meitene patīk, un arī meitene šķietami izrāda par tevi interesi, kur ir problēma? Nekas neliedz meiteni uzaicināt uz randiņu, noturīgas attiecības izjaukt nav iespējams, un ne viss ir tieši tā, kā mums izskatās, tā ka uz priekšu! Sliktākajā gadījumā meitene pateiks, ka ir aizņemta un neatsauksies tavam uzaicinājumam uz randiņu, kas arī ir labāk, nekā neziņa un nekāda atbilde.

pirms 11 gadiem  

Toms, pirms 11 gadiem :

tieši tā, labāk ir zināt vai būs vai nē. Tāpat nav ko zaudēt

Valdis Līcis, pirms 11 gadiem :

Pilnībā piekrītu - pie tam labāk ātrāk izjaukt kaut ko, kas tāpat neizdzīvos nekā ļaut tam mākslīgi izdzīvot un pēc tam tāpat meitene būs nelaimīga, kad būs pazaudējusi Tevi citai un ar to vecāko arī nekas prātīgs nesanāk, jo parasti sakarīgi čaļi izvēlās vairāk vai mazāk sava vecuma vai vecākas meitenes - nu 3 gadi gan protams vēlāk ir pieļaujama atkāpe pat 5 ir ok, bet Jūsu vecumā, tad tomēr ir drusku izmisuma gājiens čalim, jo viņš netiek galā ar konkurenci - kas nozīmē Tu jau esi uzvarejis..

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Krii

+3153

 
Nebūs vecīt,viņai vienkārši patīk paflirtēt,bet ja nē,tad pamēģini izrādīt kādu mājienu ka tev viņa patīk,ja viņa ignorē..tad nebūs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Ja meitene izrāda redzamu interesi parTevi, tad gan jau aut kāda veida simpātijas pret Tevi viņai ir ... Ieteikums .. Turpini viņai izrādīt SAVU interesi, tad jau redzēs ā viss izvērtīsies ... Lai pati izvēlas, kurš viņai patīk labāk..

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kamergrauzis

+1755

 
Uzdāvini viņai mazu pušķīti ziedu, tad redzēsi tālāko lietu attīstību...

pirms 11 gadiem  

Krii, pirms 11 gadiem :

Nu šis manuprāt galīgi neloģiski,dāvināt ziedus meitenei,kura pat laikam ar viņu nekomunicē ???

Kamergrauzis, pirms 11 gadiem :

No protams, mūsdienu jauniešiem tā ir "ekstra" uzdāvināt ziedus vienkārši tāpat...

Valdis Līcis, pirms 11 gadiem :

1. Nafig atstāt lietiskos pierādījumus?
2. Pieklajīgam un sakarīgi audzinātam džekam nav nekādu problēmu uzdāvināt ziedus vai kā citādi izrādīt uzmanību... Par jefiņiem nerunāsim...
3. Ja nemēģināsi, tad neiegūsi... Bet kā senā ķīniešu teicienā "Ja dodies medīt tīģerus - pārliecinies, ka esi gatavs satikt to". Iesaku būt pārliecinātam, ka vispirms jau vispār esi gatavs un gribi attiecības - jo tas ir fucking darbs, kurš ir tā vērts tikai, ja saproti, ko vēlies - un vai vēlies tieši viņu...

Valdis Līcis, pirms 11 gadiem :

Nav vērts sāpīnāt sevi un viņu lieki, ja kaut kas iekšā jau sākumā saka, ka viņa nav īstā... Tikai protams neiekrīti galējībā, jo zināt vai viņa ir īstā - tāpat nevari... Zināt vari tikai to, ka nav, bet to vai ir uzzini pēc laika, kuru pavadi kopā...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

labak nozelot izdarito neka nozelot neizdarito

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Ratkusa

+160

 
Bieži esmu manījusi meitenes, kurām ir draugs, bet šā vai tā flirtē ar citām meitenēm.
Ja reiz viņa Tev izrāda simpātijas, tad kaut kādā mērā tomēr viņu ieinteresē. Ja ne vizuāla, tad kāda cita iemesla dēļ.
Pamēģini paspert solīti uz priekšu, varbūt tas liks Tev saprast, vai ir vērts turpināt un tiekties. Ja tomēr nekas nesanāks, tad Tev vismaz būs mierīga sirds. Nav jau vienīgā meitene uz šīs pasaules.

pirms 11 gadiem  

Anda Ratkusa, pirms 11 gadiem :

Es atvainojos! Pārteicos! :D *citiem puišiem

Oto , pirms 11 gadiem :

tas tāds bērnīšķīgs veids kā sev uzsist cenu vai arī izraisīt greizsirdības scēnas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Krāt mašīnai

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.