Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1890 skatījumi

Meitene pārtrauc attiecības,dēļ attāluma

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tātad vēršos pie jums,jo nezinu pilnībā ko man darīt:(


Mēs bijām kopā jau 3.mēnešus. Viss bija ļoti labi,mēs smējāmies,runājamiem,izklaidējāmies,darījām visu kopā,izbaudījām dzīvi.Iepazinos vasarā,tad mēs satikāmies katru vakaru un viss bija oky.Pēc mēneša sākās studijas.Attālums starp mums ir apmēram 150km, bet tā sākumā nebija problēma, jo katru nedēļas nogali braucu pie vinjas ciemos..Viss bija labi līdz oktobra sākumam,kad sāku pamanīt,ka draudzene no manīm sāk izvairīties,lēnām, lēnām, kamēr man paziņoja, ka tā esot bijusi slikta doma, ka esmu atbraucis šajā nedēļas nogalē, un pateica ka viņai jūtas pret manīm vairs nav tādas kā agrāk..Manuprāt,tas viss tikai dēļ tā, ka maz tiekamies,bet es vinjai saku, ka vel nepilns gads un tad varēsim dzīvot kopā,bet vinjai tas ir pa ilgu,acimredzot..
Biju gatavs pat aiziet no savas skolas uz to vienu gadu un šo atlikušo mācību gadu māčities vinju skolā,bet vinja to negrib.Vinja negrib,ka es tā riskēju,bet es esmu gatavs darīt visu..

Pirms 11 gadiem

Jo es vinju ļoti mīlu un negribu pazaudēt vinju, jo vinja man ir viss, es bez vinjas nevaru.Kopš mums viss pajuka, nevaru ne normāli pagulēt,ne ēst,nemaz nerunājot par mācībām:( Lūdzu iesakiet ko man darīt,man šī meitene ir ļoti svarīga, bez vinjas manai dzīvei nav jēgas.. Lūdzu palīdziet!!!

Arturs Ziemelis, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Oto

+10200

 
Attālums pārbauda jūtas un ja tās ir tad kļūst stiprākas, ja nav tad diemžēl vājākas. Ar varu diemžēl mīļš nekļūsi. Ja tiešām meitenei pārdomu brīdis, tad labāk kādu laiku neplijies virsū, jā tas ir ļoti grūti, bet tā ir vienīgā cerība, ka kaut kas var vēl izdoties. Sailgosies un pati sazināsies, ja ne ne. Jo vairāk izprašņāsi un stalkosi, jo vairāk meitene centīsies atsvešināties.
Salauzta sirds tas ir smagi, principā līdzvērtīgs sērām un iziet visas tās pašas stadijas. Tā kā turies tikai nemeklē mierinājumu citās attiecībās tas padarīs visu vēl sliktāk.

pirms 11 gadiem  

Arturs Ziemelis, pirms 11 gadiem :

Es nevēlos citas meitnes, es vēlos tikai un vienīgi vinju....Esmu pilnīgā depresijā,neavru ne mirkli nedomāt par vinju, jo vinja man laikam ir tik svarīga,ka es imest vinju no galvas nespēju :(

Bet tiešām nav kāds veids kā meitenei lūgt otru iespēju,mēģināt visu no sākuma..Es bez vinjas nevaru!!!!!!!!!

Rauls Ābiķis ZELTA PUISĒNS KNZ, pirms 11 gadiem :

Lūgt nu točna nevajag...ir sāpīgi un sajūta, ka pasaule sagrūst. Un nemānīšu, ja jūtas ir spēcīgas un īstas, arī pēc 10 gadiem nedaudz vēl smeldze būs.
Nedaudz palīdz vecums, jo jaunāks, jo labāk, tā pat kā kokiem un dzīvniekiem, sadzīst labāk ;)
Bet tagad, pacel galvu, lai arī cik nomācoši būtu, satiec čomus, pieliec mūli ja ir vēlēšanās un sāc sevi audzināt, kļusti gudrāks, spēcīgāks(tikai nesāc kačāties) izglīto sevi, paliec interesantāks pats sev.

Rauls Ābiķis ZELTA PUISĒNS KNZ, pirms 11 gadiem :

Zinu no pieredzes, ka citas meitenes likas tikai blāvas ēnas fonā, bet labākas zāles par citu dāmu nav, ja viņai tevi nevajag, tad nevajag sevi nomocīt ar vainas apziņu. Bet galvenais nepaliec žēlabains, neraksti bezgalīgus sms par mīlestību utt..., ja gribi raksti dzejoļus sev kladītē. nezvani, nelec ārā no biksēm. Tev ir jābūt tādam, kādu viņa tevi atceras un vēl labākam, tu neesi lūdzējs, bet vecis.
Un lai cik skumīgi nebūtu tavai sirdsdāmai visdrīzākais ir uzradies jauns kavalieris.

Ieva D, pirms 11 gadiem :

Šī ir tā retā reize, kad piekrītu vīrieša cilvēkam attiecību padomā. Vienīgais- meitenei diezin vai jau ir cits, drīzāk viņai vienkārši tas bija vienas vasaras romāns.
Un jā, tā ir taisnība - gājējs aizies, ar varu nenoturēsi.

Oto , pirms 11 gadiem :

Tādā ziņā dažas sievietes ir nežēlīgas. Nevar jau tāpat vien padraudzēties, vajag sagrozīt čalim galvu, likt samīlēties un tad pamest ar salauztu sirdi un tad priecāties kā šis spirinās.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pirmkārt, ja mīli, tad pieņem viņas izvēli.
Otrkārt, pasaule nesabruks.
Treškārt, ja ir grūti to visu sagremot, iesaku apmeklēt psihoterapeitu.
Ceturtkārt, ja smaidīsi, tad pasaule tev ar uzsmaidīs :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Varētu domāt, ka tev vienīgajam tā ir bijis un pasaule ies bojā , ja nebūs pa tavam. Viss šeit rakstītais ir pareizi un no pieredzes. Pēc 10 gadiem atceroties pasmaidīsi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Lai cik skumji tas nebūtu, manuprāt Tavai sirdsdāmai ir cits kungs ...... Diemžēl ... Ieteik būs grūti ko ... Neuzbāzies viņai, neraksti viņai, un, ja tad nekāda ziņa no viņas nav, tad laikam neesi Tu vairs viņas puisis ... Aizdomāties liek tas, ka Tu esi ar mieru mainīt skolu, lai būtu viņai tuvāk, bet viņa to nevēlas ... Mana atbilde nebūs tāda, kādu Tu varbūt gaidi, bet manuprāt šitas posms ir cauri .......... Teikšu Tev atklāti- nav viņa Tev ne pirmā, ne pēdējā/sorry, ja kļūdos/, bieži vien paiet daudzi gadi, un tiek veidotas daudzas attiecības, kuras, protams, izjūk, kamēr Tu cilvēciņš atrodi to otru savu pusīti ... Arī ar Tevi var būt ....Bet kas to lai zin, kā galu galā viss izveidosies ..... Jau teicu, tas Tev, protams, būs grūti, ja mīli viņu, mēģini nekontaktēties ar viņu, un tad skaties, kāda reakcija ir no viņas puses, ja Tev rakstīs, zvanīs, tad urrā viņa par Tevi domā, ja ne, tad diemžēl ................

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Te ir jaizverte-kadas attiecibu stadijas Jums ir,proti,ja attiecibas ir tikko sakusas,tad vaina varbut nav attaluma,vienkarsi meitene nakusi pie secinajuma,ka sis attiecibas ir kluda...gadas ari ta.Un vel kas-ar to,ka Tu bez vinas nevari-tas ir par maz.Attiecibas veidojas,kad to velas divi cilveki,nevis viens,lai veicas.Es Tava vieta pajautatu,vai meitene vispar saskata Jusu attiecibas kadu nakotni,un tam nav nekada sakara ar attalumu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Diemžēl šādas situācijas var būt ne viena vien līdz atradīsi savu dzīves īsto mīlestību.Ar varu , pierunāšanu un vismazāk ar pazemojošu lūgšanos neko nepanāksi.Reti kurš nav tam visam gājis cauri :( Par laimi jūtas, ja nesaņem atbildi ar laiku zaudē savu spēku un pamazām var uz notikušo paskatīties ar "skaidru galvu". Katram ,laikam, ir savs liktenis un kā viss risināsies reizēm ir grūti paredzēt. Dzīvē tāpat kā dabā ir saulainas un apmākušās dienas, ir negaisi un vētras, bet tu skaidri zini ,ka atkal būs saule un silta vasara...Laiks ir Tavs ceļabiedrs un viņš Tev palīdzēs samierināties ar mirkļa zaudējumu un aizvedīs pie stabilām, abpusējas mīlestības apvītām attiecībām.Pienāks brīdiz un par šo laiku savā dzīvē varēsi atcerēties ar smaidu. Lai veicās un nenokar degunu! Ne Tu pirmais ne pēdējais ;)

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Kā ieteica Oto, saņemies un nogaidi.Varētu būt ,ka meitenei vajadzīgs pārdomu laiks.Tagad viņa uz jūsu attiecībām paskatījās it kā no malas, no attāluma, no ierastās vides skatapunkta un radās šaubas :(

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Diemžēl jūtas mēdz gan uzplaiksnīt, gan pazust, it īpaši iepazīstot cilvēku tuvāk. Sākumā viss šķiet rožaini un skaisti, tā, ka visticamāk attiecību pārtraukšana attāluma dēļ nebūs īstais iemesls attiecību pārtraukšanai, meitene vienkārši izvēlējās visvienkāršāko iemeslu, lai nebūtu gari un plaši jāskaidrojas. Jebkurā gadījumā neviena meitene nav tā vērta, lai viņas dēļ atteiktos no savas izglītības un karjeras veidošanas, it īpaši jau tad, ja šī meitene ir tikai draudzene, nevis sieva, ar kuru dzīvojat kopā un veidojat ģimeni.

pirms 11 gadiem  

Arturs Ziemelis, pirms 11 gadiem :

Bet viss bija labi,ir tā ka mēs abi esam diezgan iedomīgi,un pedejo reizi kad aizbraucu sanāca tā, ka ļoti maz runāju ar vinju,jo griēju pārbaudīt vai vinja uzturēs ar mani sarunu,jo pirmās divas stundas es tikpatka tiaki runāju, pectam kluvu iedomigs un vairs nerunāju un tas ari laikam visam pielika punktu :(

Bet tiešām nav kāds veids kā meitenei lūgt otru iespēju,mēģināt visu no sākuma..Es bez vinjas nevaru!!!!!!!!!

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Dažkārt ir jāprot arī ar cieņu atkāpties un savu enerģiju koncentrēt uz citām sev svarīgām lietām. Vislabākais, ko varat darīt, ir ieturēt pauzi, un neuzmākties meitenei ar lūgumiem, mīlestības un uzmanības apliecinājumiem. Jebkuras attiecības, kurās mēs sākam kaut ko pārbaudīt ir lemtas neveiksmei. Ar varu nevienu piespiest sevi mīlēt nevar. Jebkuras attiecības ir pieredze, un viss, kas dzīvē notiek, notiek uz labu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aleks

0

 
nuu, ir tā, ka arii man ir attaluma attiecibas jau 1 gadu. viss ir super. :):) esam laimigi.
katras brivdienas pavadam kopā.
viņa mācas, es stradaju un attalums ari ir apm 150 km.
jaa, vajadziga pacietiba un ari liela uzticiba, ja tas netrukst, tad viss izdodas.

iesaku, nedaudz uzgaidi un skaties kas bus. ka jau sheit citi raxtijushi, ja gribes tad sazinasies ar tevi ;)
veiksmi

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

redz meitenes ir tādi dzīvnieki, kas lēkā no klēpja klēpī, nevis vnk izdomā vis.
Cerams, ka studē Rīgā, vai kādā citā lielā pilsētā, jo pilsēta izmaina cilvēkus, bet tie kuri paliek, tie paliek.
Tā, ka draudziņ nedēlu paguli (miegs palīdz) un tad aiziet!

pirms 11 gadiem  

ēst mazo lācīti, pirms 11 gadiem :

Ja tev meitene ir dzīvnieks, tad visticamāk tu esi zoofīls.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Stāstiet zēni, stāstiet!!!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.