Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aleks

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 984 skatījumi

????

Ģimene un attiecības » Attiecības

svieicināti.
arī es nolēmu vērsties pēc padoma/ieteikuma..
pat nezinu ar ko lai sāk.
ir tā, ka esmu kopā ar meiteni 1 gadu. viņu jau sen zināju, tikai nevarēju iedomāties, ka kādreiz būsim koā. attiecības ir superforšas. :):) laimīgs esmu un arī viņa.
tikai ir tā, ka viena problēma - viņa mācas Rīgā (medicīnu), kas ir loti nopietni. ir tā, ka viņai pirmajā vietā mācibas, macibas un tikai tad es. es neesmu rīdzinieks. gaidu viņu katru nedēlās nogali, lai satiktos un būtu kopā pa brīvdienām. tas jau ilgst apm gadu. pa vasaru gan redzeju, ka vina tikai man pievēršas :) bet kad atsakas skola, tad atkal saku just, ka palieku greizsirdigs uz vinas macibam,jo MANUPRAT, vina tik daudz pieversas macibam, ka pat isti laika nesanak sarakstities ar sms un kur nu vel sazvanieties :( nja, esmu teicis, ka tomer gaidishu vinju. saku velreiz, ka labi man ar vinu un patiesham veletos but kopa. tadu laimi neveletos pazaudet. speka man pietiek gaidit un nesapinat vinu.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vilde Jēkabs

+323

 
Jāpiekrīt, meitene ir malacis. Vēlu spēku nepadoties, lai absolvē ar izcilību. Kas attiecas uz tevi un greizsirdību - vai vari sev pateikt, ka mīli meiteni, nevis esi tikai, esat, pieķērušies viens otram un ir pierasts, ka otrs blakus? Varbūt tu esi tikai pieradis pie viņas, jo, manuprāt, ja mīlestība tiešām ir īsta, tad greizsirdībai tur vietas nav. Ko tu pats dari? Vai ir ar ko nodarbināt sevi, vai rullē gurķi pa māju, jo acīmredzams, ka meitenes prāts ir noslogots ar mācībām, tādējādi, viņai, iespējams, ir vieglāk uztvert jūsu attiecības, līdz ar ko neatbild tev uz sms un neatzvana uzreiz, kad tev gribētos.
es tev ieteiktu atrast kaut ko, kas aizņem tukšos brīžus, lai nav tie bezdarbības mirkļi, kad nāk stulbas domas galvā, greizsirdība.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Meitene malacis pirmā vietā mācības,bet greizsirdibai šeit nav pamata.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Manuprāt, viņa skaidri un gaiši norāda to, cik svarīgas viņai ir mācības. Greizsirdība tev tādēļ, ka, iespējams, nesaproti draudzenes svarīguma nozīmi, vai esi nepārliecināts par savu lomu viņas dzīvē.
Galvenais jums abiem izrunāties!!! Vienam otra vietā nevajag celt debesu pilis, vai dzīvot otra dzīvi.
Ja esi ar mieru gaidīt, kā pats raksti, tad gaidi, ja trūkst pacietības, tad maini kaut ko, piemēram sāc ar sevi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Piedomaa pie taa, vai Tu veeleetos buut tas, kursh aiz savas nepacietiibas un greizsirdiibas izjauc iespeejams labai aarstei karjeru - malacis, ka gaidi, labs naak ar gaidiishanu-silts ar sildiishanu ;)

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.