Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Celma

+10

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1687 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no tā, vai attiecības vēlaties saglabāt, vai arī vēlaties šķirties. Ja gribat šķirties, tad pajautājiet vīram vai viņam ir mīļākā, uztaisiet scēnu un skandālu, saplēsiet pāris traukus, vai vienkārši sakravājiet mantas un dodieties projām, ja attiecības ir svarīgas un vēlaties saglabāt, pieveriet acīs un padomājiet par to, ko varat sevī mainīt, lai vīrietim atgrieztos interese par jums, un to, kā cīnīties ar pataloģisku greizsirdību, ne viss vienmēr ir tā, kā mums izskatās....

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Reizēm gadās tā, ka no pārlieku lielas domāšanas par vienu vai otru lietu, problēmu, mēs beigās sākam ticēt paši saviem meliem .... Un jo vairāk par to domā, jo ticamāk tas liekas ... Sākam meklēt pierādījumus šim vai tam, un nedod Dievs, ja kaut kas mūsuprāt saskan, tad ir ziepes lielas ............

Pateikt vēlos to, ka varbūt tās ir tikai tādas iedomas, cilvēki mēdz aizkavēties darbā ilgāk, tas gan, protams, atkarīgs no tā kāda veida tas ir darbs ...

Jūs tak nezināt, ko vīra draugi runā, varbūt kāds ir uzsmējis Jūsu vīram, ka viņš visur sievu vazā līdz, to tak nevar zināt .....

Mans padoms ??? Varbūt pagaidām nogaidiet, pavērojiet vērīgāk savu vīriņu, tā no maliņas, un tad, kad Jums ir pamatots iemesls, pat pierādījums viņa sānsolim, tad nostādiet viņu fakta priekšā------- ES ZINU, KĀ TU DOMĀ RIKOTIES TURPMĀK ???

P.S. Kaut gan kas es par padomdevēju, man pārāk maza dzīves pieredze, lai varētu pamācīt par sevi vecākus.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Redziet, ja ir aizdomas tad protams jābūt kādiem faktoriem kas liek tā domāt! Jūs neuzrakstījāt kāpēc Jums tā liekas. Varbūt tās ir kādas pārmaiņas vīram darbā, vai kkur citus, varbūt jums liekas ka jums nepievērš uzmanību utt, jums jāizanalizē kāpēc varētu būt mīļākā! Varbūt tādas nav, bet ir kāda cita problēma, padomājiet un visvienkāršākais veids ir vīram pajautāt: tas ir jūsu vīrs un jūs viņu pazīstat labāk, tāpēc arī zināsiet kā rīkoties! Ar padomiem te nelīdzēs! Atriebties?:D Jēga? Ja tā būs, ja būs mīļākā - jūs neko tur nevarēsiet darīt! Izrunājaties!

pirms 10 gadiem  

Aija Celma, pirms 10 gadiem :

Tieši zināmi faktori liek tā domāt....aizkavēšanās darbā,pagarinātas stundas un darba nedēļa, brīvdienās regulāra makšķerēšana(protams bez manis),agrāk visur gājām kopā,tagad pat daudz nepaskaidrojot k-kur kavējās.Saka,ka pie draugiem,bet iedzer minimāli. Un protams,būšu atklāta,uzmanības trūkums,varētu pat teikt,ignorēšana.Un.....sex,tikpat kā nav,bet esam labākajos gados,kad vis vēl notiek....izrunāties? Katrs mēģinājums beidzas ar ..,,tu atkal k-ko esi sadomājusies,,.
Atriebties nedomāju,

anonims...., pirms 10 gadiem :

Izrunāšānās diez vai ko dos,jo kurš vīrietis atzīsies grēkā? Ja to dara slepus,tātad nolēmis to neafišēt,bet tas nenozīmē,ka mazāk bīstami...dažreiz sākumā nenopietnas attiecības var beigties pavisam nopietni. Dotajā gadījumā izskatās,ka vīram nav tīra sirdsapziņa,varbūt mazliet pievērt acis un nogaidīt ?

anonims, pirms 10 gadiem :

Nu jā es pilnībā piekrītu, bet biju rakstījusi, ka Jūs nenorādījāt iepriekš kāpēc Jums liekas ka Jūsu vīram ir mīļākā!
Manai draudzenei arī vīrs vienmēr dodas visur bez viņas, gan zvejot, gan pie draugiem, bet viņam nav mīļākās - vnk viņi jau 22 gadi dzīvo kopā un ir iestājusies rutīna, kad sievai jāsēž mājās pie katliem bet viņš drīkst darīt visu-iedzert, pasēdēt, pabraukāt! Vnk mana draudzene tā "pakārtojās" zem viņa un tgd kko mainīt ir par vēlu! Aiziet prom? Nelaiž!

anonims, pirms 10 gadiem :

...Mans vīrs arī iepriekš braukalējās ar draudzenes vīru! Man tas apnika, pateicu izvēlies draugus vai mani! Sākumā domāja, ka jokoju, bet kad jau sāku kravāt mantas, saprata ka runāju nopietni! Tagad sēž mājās pēc darba un ņemās ar bērniem! Draudzenes vīram manējais vairs nav draugs!
Mazāk draugu-mazāk problēmu! ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Jansons

+1079

 
Padomā kapēc viņam ir vajadzīga mīļākā

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
parasti ja ir aizdomas, tad ir.
Kā rīkoties? Kurš tad to var zināt. Nu, mīļākās nāk un iet. Jāskatās kādēļ vajadzēja. Nu, lielākā daļa krāpj viens otru. Teorētiski tam var tikt pāri, ja abi to vēlas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

atriebies un laid ar mani :)

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.