Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Riekstinsh

0

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1384 skatījumi

Greizsirdiiba un kaa ar to cinities ? Bet greizsirdiba uz pagatni, ka vinjai bija partneri, mums nav 18 un apzinos ka bija pagatne,bet ..

Ģimene un attiecības » Attiecības

Nezinu , kapeec bet man neliek mieru vinjas pagatne , mes atradaam viens otru un es jutos laimigs... bet seksa laikaa vinja mani parsteidza ar to ka vinja ir tika laba un tas man traucee ka vinjai ir bijushi partneri un vinja bija ar citiem, ceru neskanees pasparliecinaati bet es zinu ka esmu diezgan izskatigs virietis un ar sievieteem man nebija problemu, es saprotu ka arii neesmu sveets un man bija mana pagatne.
Censhos sevii to parvareet, bet diemzeel tas nesanaak, biju ar vinju arii runajies un saprotu ka vinjai bija tikai 4 draugi, bet tas saeed manas iekshas tikai veel vairaak .
esmu parliecinaats vinjaa un uzticos, un mes jau saakam runaat pat par precibaam, bet man loti negribas izpostiit vinjas dzivi ar savu stulbo sapratu, Es Vinju Tieshaam Milu!Bet galvaa dazreiz pilniigs apjukums, un nezinu ko lai dara .....

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tev ir greizsirdība uz pagātni,tad tev nebūs nākotnes

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims....

+821

 
ja negribi pazaudēt viņu,pēc iespējas ātrāk tiec no šīs ,,ligas,, vaļā....cik saprotu,nēesat vairs nekādi bērni,un jūsu gados 99,99 % cilvēku ir bijušas agrākas attiecības.Nu tad ko,visi ..cepsimies,, par otra pagātni ? Šī nav greizsirdība,bet k-kāda slimīga apsēstība. Varbūt vērts padomāt par psihologa apmeklējumu,sevis paša labā. Lai tomēr izdodās viss.!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Mana paziņa ar savu vīru nodzīvoja kopā 15 gadus, bērni lieli, bija uz šķiršanās robežas.
Kāzu gadadienā bērni uzdāvināja apmaksātas vizītes pie ģimenes psihologa.
Sākumā protams bija visādi, bet tagad viņi jau kā 3. gadus ir aizgājuši no darba Latvijā (kas arī bija cēlonis strīdiem), abi dzīvo ārzemēs, bieži ceļo, plāno kopā Latvijā veidot savu biznesu. Arī bērniem savas dzīves, bet tā ir laimīgāk un mierīgāk, kad vecāki kopā!
Nu tas jau arī kā kuram ar to psihologu, ja ir vēlme, ta uz priekšu!:) Viņš atradīs cēloni kas traucē, nav neatrisināmu lietu!;)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
Tā ir ļoti nopietna problēma, kas galu galā pieliks punktu jūsu attiecībām. Un visticamāk arī visām citām attiecībām. Problēma ir psiholoģiska, tādēļ arī vienīgais veids kā ko darīt - ir to ārstēt. Negribu nekādi tevi aizvainot, bet tāda ir taisnība. Bez speciālista palīdzības tam pāri nevar tikt. Psihoterapija. Ārstus, var atrast internetā psihoterapija.lv Tas maksā kādi 30-35 eiro par vizīti. Vizītes laikam 1-2 x nedēļā. Kā tas notiek īsti nezinu, bet pazīstu cilvēkus, kam ļoti palīdzējis. Pasākums gan diezgan ilgs. Kādu gadu. Varbūt var mēģināt pāru terapiju..

pirms 10 gadiem  

anonims, pirms 10 gadiem :

Es pilnīgi piekrītu par psihologa apmeklējumu, jo tā greizsirdība nepāries pati no sevis, vai nu turpinātu šīs, vai sāktos jaunas attiecības, greizsirdība neatkāptos - būtu pilnīgi tas pats.
Kamēr nav par vēlu, tas jālabo...
Un čalis izskatās diezgan sakarīgs, ja jau par savu problēmu spēj šeit pajautāt, tad domāju, ka pie psihologa arī nevajadzētu būt ilgi, galvenais pildīt norādījumus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkurās attiecībās nav nekā sliktāka par greizsirdību, tāpat kā reti kurām attiecībām no attāluma ir nākotne.

pirms 10 gadiem  

Riekstinsh, pirms 10 gadiem :

Redzi, tas kaa uztvert attalumu, mes redzamies katru menesi un pat vairakas reizes jo lidojam viens pie otra , un tas attalums ir tikai un 6 menesiem tas jau nav pats trakakais... jo to jau var pardzivot

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Spriežot pēc tā, ka esat uzdevis šo jautājumu, tas jau nedarbojas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

traki veciit!!!
bet ja jau miili,tad jau viss bus OK!!;)

pirms 10 gadiem  

Riekstinsh, pirms 10 gadiem :

Tur Jau taa Lieta Ka Milu un Juots Mileets

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Es nesaprotu, kur ir problēma? Tā ir viņas pagātne, viņa taču būdama ar Tevi kopā nepiemin savu pagātni, savas bijušās attiecības? Daži satiek meitenes, kurām puisis ir pirmais, vai otrādi, daži atkal satiek tādus cilvēkus, kuriem ir bijušas citas attiecības! Es uzskatu, ka Tev nevajadzētu par to pārdzīvot, Jums taču ir labi kopā, vai ne? :)
Centies dzīvot tagadnei, nelauzi galvu par pagātni, tur nav ko runāties - kas bijis tas bijis sen! Nejautā viņai, neinteresējies par bijušajiem čomiem!:)
Ja viņa ar tevi ir kopā, tad arī viņai ar tevi ir labi un ja reiz runājat jau par precībām (kur protams viņa piekrīt), tad Tu jau esi 100x labāks, ja viņa "tos" ir pametusi un atnākusi pie tevis!:))
Vairāk kopīgu, interesantu brīžu un redzēsi, ka laika nebūs greizsirdībai dēļ pagātnes!:)

pirms 10 gadiem  

Riekstinsh, pirms 10 gadiem :

Jaa es pilnigi Tev Piekritu ....un dazkaart pats saprotu ka nevajag cepties ... dalju vel spelee talas attiecibas jo mes nevaram buut visu laiku kopaa vinja ir 3000 km atalumaa no manis un ceru jau pec shis vasaras sanaks nokartot visu lai jau butu kopaa.
Paldies ka izproti situaciju.

krokijs, pirms 10 gadiem :

lidz vasarai aizies pie cita.

Riekstinsh, pirms 10 gadiem :

Paldies Par uzmundrinajumu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.