Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2299 skatījumi

Kā atgūt meiteni kura nesen izšķīrās, jo pati nezin, ko grib?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Mēs bijām kopā gandrīz piecus mēnešus, satikāmies reizi divās nedēļas uz brīvdienam, dēļ skolas,
Mums abiem ir 20 gadi, un viss bija superīgi. :)
Ar laiku viņa āka mainīties, un sāka mani ignorēt un dusmoties.
Dažreiz viņa nesaprata, ko viņa īstenībā vēlas, Teica, ka neesam radīti, bet tās ir tikkai atrunas,
Es vienmēr centos viņu lutināt, taisīt grandiozus pārsteigumus, un tad bija atkal viss labi,
pagāja nedēļa, viņa mani klubā nokrāpa ar citu puisi, protams nejau sexuali, un alkahola reibumā.
Tad viņa sāka sarakstīties ar savu bijušo puisi, un pat satikās un izrunāja visu būtību, un viņa bija nosvērta, ka nevēlās mani zaudēt.
Pagājušajā ned, viņa atbrauca un lūdza piedošanu, un vēlvienu iespēju, viņa paskatījās man acīs un teica, "Piedod, lūdzu, es mīlu tevi no visas sirsniņas un nevēlos tevi zaudēt".
Pagāja divas dienas, pēc viņas aizbraukšanas, un Es saņemu izziņu, ka Viņa runāja ar mammu, un piekrītot mammai, ka neesmu īstais.
Viņa pati īsti nezin, vēlas visu apdomāt.
Ko darīt?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar varu nevienu mīlēt nepiespiedīsi. Iespējams, ka meitene vienkārši vēl īstām attiecībām nav gatava, iespējams, ka viņai ir citas prioritātes dzīvē, piemēram, studijas un karjeras izveide, iespējams, ka viņas intuīcija saka, ka jūs neesat īstais, iespējams, ka problēma ir attālums, kas jūs šķir. Pat noturīgas, jau sen izveidojušās attiecības nevar pastāvēt tiekoties vienu reizi uz divās nedēļās. Jauni cilvēki vispār pirmajos attiecību mēnešos vēlas būt kopā katru dienu un viens bez otra nevar iztikt ilgāk par 10 minūtēm. Tā ka vislabākais ieteikums ir pieņemt to, ka šī meitene jums nav īstā, un veidot jaunas attiecības, pasaule ir pilna skaistu ziedu, jūs esat jauns, iekrājiet attiecību pieredzi, iztrakojaties, kad būsiet vecāks un precējies ar bērniem, būs ko atcerēties...

pirms 10 gadiem  

Vitālijs ...:::Codex:::..., pirms 10 gadiem :

Bet kā , lai par viņu aizmirstu?
Es ļoti Mīlu viņu, un man ir ļoti smagi, jo nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņas.!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Lai viņa tiek ar sevi skaidribā ko pati grib tad arī lai izlemj.Bet atgūt neko nevajag,katram pašam galva uz pleciem un smadzenes lai domātu

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tu domā, ka tad, ja viņa negrib Tevi, viņa nezina, ko grib? Varbūt, ka patiesība ir daudz skaudrāka - jūs abi zināt, ko gribat, bet viņas gadījumā tas neesi Tu?

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Viņa, acīmredzot nav Tava. Dievs katram cilvēkam ir radījis otro pusīti. Par to liecina raksti. Tā pirmsākumos Viņš radīja Ādamu un deva viņam palīgu Ievu un tie tapa viena miesa. Meklē un lūdz lai arī Tev to dod Dievs, jo to ko Viņš dod nespēj neviens šķirt. Bet lai to saņemtu ir jānoslēdz pilna derība ar To Kungu, nevis jāmeklē sev sirdsdraudzeni kādā klubiņā un, iespējams reizbumā. Labāk palasi garīga rakstura rakstus un liecības internetā un tavs gars Tev atklās uz kuru pusi doties, kurā vietā Dievs Tevi gaida, lai piepildītu Tavus sapņus.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.