Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgar

+156

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1350 skatījumi

jautājums tikai tiem kas mani saprot.

Ģimene un attiecības » Attiecības

1)Es tupiju.
2)Galvenais kāpēc rakstu tas ir tapēc ka man besī kā es runāju.
3)man nepatīk tonis kuru mainu un tas par ko es runāju.
4)Es mūžīgi putrojos.
5)es jūtos ka muļkis.
6)es putrojos un uzskatu ka tā ir tapēc ka raustu dažus vārdus..iesāku stāstīt kautko un neizstāstu to kā nākas tāpēc ka vai aizputrojos vai nu saraustu kādu teikumu.
7)Reizēm es runāju loti atri.
8)Biezi saku daudz ko lieku kas ir iestraadaats automaatiski,tas ir tizli izsauksmes vārdi,lamuvārdi...
9)šī iemesla dēļ es nepatīku daudzām mejtenēm,galvenais ir tas ka es nepatīku pats sev:(

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Linda Stīrija

+2445

 
Ieteikums Nr 1) LASI - grāmatas, žurnālus un internetā. Da jebko, kas bagātinās valodu - vārdu krājumu un struktūru. Pēc paša izvēles - krimiķus vai sportu, dzeju vai vēsturi - vnk atrodi, kas pašam patīk. Turklāt tas tev dos papildus zināšanas, ar ko paspīdēt, un jaunus tematus, ko apspriest ar draugiem, kolēģiem, meitenēm.

2) RUNĀ LĒNĀK. Nu ne jau 'retard' lēni, bet vnk ievelc pirms tam elpu un lēnām izelpo. Tas noteikti sākumā būs īpaši jāpiedomā, katru dienu visās situācijās - visu laiku sev atgādini runāt lēnāk. Tas tev dos laiku izdomāt, ko un kā vēlies pateikt un "norīt" liekos un lamu vārdus. Sevišķi svarīgi, par to padomāt, kad esi satraucies (piem. darba intervijā, sarunā ar foršu skuķi utt)

Turklāt - ļoti daudzi cilvēki runā juceklīgi, uzmanība tiek novērsta, stāstījums pašam liekas interesants vai vienkārši satraukums. Piemēram, es arī mēdzu iemest pa kādam fucking lamuvārdam, kad esmu aizrāvusies ar stāstāmo, bet galvenais ir tos kontrolēt, nevis lietot kā komatus :D

pirms 10 gadiem  

Edgar, pirms 10 gadiem :

:D

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Dikciju var trennēt pie speciālistiem, jeb mājās pie spoguļa.. Pamēģini skaļi, ar izteiksmi dzeju lasīt.. Lieliski noder dziedāšana, kaut dzērumā ar draugiem.

Satraukumu, raustīšanos, to tik' ar pašpārliecinātību maina.. Tīri teorētiski, jo Tu vairāk par to satrauksies, jo švakāk izklausīsies.. Kā augstāk minēja, centies nesarežģīt sakāmo. Piedomā pie tā ko gribi pateikt, nešauj ārā pirmo kas nāk prātā ;)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lielākā daļa džeku putrojas un uzvedās muļķīgi, ja meitene viņiem ir simpātiska un patīk. Jo vairāk mēs vēlamies izskatīties foršāki un krutāki, jo muļķīgāk sākam uzvesties. Gluži tāpat, kā meitenes nervozi ķiķina un spēlējas ar matu sprogām, ja puisis viņām ir interesants. Tas, ka tu savu problēmu esi atzinis jau ir liels progress pareizajā virzienā, savu uzvedību, runu utt. var izkopt gluži tāpat kā uztrenēt savu ķermeni. Lielākā daļa cilvēku baidās no publiskas uzstāšanās, tai skaitā slaveni cilvēki, kas uzskatuves kāpj regulāri, bet šīs bailes ir iespējams pārvarēt. Piestrādā pie savas pašpārliecinātības, runā mazāk, bet par tēmu, tā vietā, lai izplūstu garos epitetus un visticamāk saputrotos un pateiktu kaut ko nevietā, izvēlies vienkaršus teikumus, ja meitene patīk, tad nav obligāti stāstīt, ka esi gatavs nonest mēnesi no debesīm un viņa ir visspožākā zvaigzne debess jumā, utt... tā vietā var vienkārši pateikt: Tu šodien forši uzskaties.

pirms 10 gadiem  

Edgar, pirms 10 gadiem :

kaa man uzvesties drauga klatbuutnee kurs uzskata ka esmu diivains,vins ir mans kursabiedrs..kad es ar vinju runaaju man vienmeer sanaaak biezputra..bet tas ir tikai viens draugs ar kuru runaajot pamatiigi tupiju.vins ir jautrs un man gribas smieties par to ko vins staasta,bet nepatiik tas ka es smejos par taadaam teemaam.
Gribas reizeem vinju atsleegt.nezinu ko dariit jo reizeem pats iesaaku taadas teemas..mees jau vairaakas reizes esam apspriedusi so teemu tas ir JAIZBEIDZ TRAKOT!

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Uzvediest dabīgi, draugi, kas tevi pazīst, pie tevis jau visticamāk ir pieraduši, un nepievērš nekādu uzmanību, ja kaut ko saputro vai aizrunajies ne par tēmu, pasmejieties un dzīvojiet tālāk. Ar šādām neirozēm 21. gs sirgst daudzi cilvēki, tai skaitā, arī daudzi pasaules gudrākie prāti, kas savā dzīvē ir daudz ko sasnieguši, mūsdienu laiks ir ļoti stresains, tas, kā tikt galā ar savu stresu un izlādēties, ir katram jāatrod pašam, vieni dodas pie dabas, citi uz boksa ringu, kāds nodarbojas ar

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

jogu, cits ar izpletņlēkšanu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SVEIKI ! Draugi, gribetu lai jus pieverstu nelielu uzmanibu ! http://inx.lv/VpV Gan kadam noderes ! http://inx.lv/V82 pastastam draugiem , izpetat visu kartigi un ja patik sekojam , paldies kam bus nedaudz laicina lai ievertetu :) http://inx.lv/Vp4 (flower) busu es jums loti pateiciga un ja ieteiksiet no kada linka draugiem paldies lai jums jauka diena:):* http://mob.1s.lv

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Nezinu,bet varbūt vajag aiziet pie logopēda un psihologu.

pirms 10 gadiem  

Edgar, pirms 10 gadiem :

Vecīt,ja es pazītu kaut vienu normālu specialistu :D...es dzīvoju rēzeknē un biju apmeklējis vietējo dermatologo viņa ir tada ku...,es pat negribu iepazīt citus:D.
Bet,manuprāt,psihologs man neko jaunu nepateiks,tikai to ka esmu nervozs.

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Pateiks gan kaut ko jaunu. Un kā vēl. Pateiks tādas lietas, par kurām tu nebiji aizdomājies. Protams, ja tas ir labs psihologs/psihoterapeits/psihiatrs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.