Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Leo Veinbergs

+901

 
  • 8

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2411 skatījumi

Vai ir iespējam iemīlēties caur internetu?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pēc jūsu domām,sarakstoties jau piemēram vairak kā gadu,caur īziņām,draugiem,skypu u.t.t ir iespējam iemīlēties? Prasu tīri savām vajadzībām.Vienkārši pēc manām domām,iemīlēties var šādā veidā,cilvēks tomēr ir atklātāks sarakstoties,viņš nebaidās u.t.t un iepazīt cilvēku var tieši pēc rakstura (un ja vēlāk izveido attiecības,tad ir parliecība ka tas nav dēļ izskata vai materiālām vērtībām) Kādās ir jūsu domas???? :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

gints šelders

+8262

 
Ja abi esiet atklāti savās vēstulēs tad kāpēc gan nē?Principā jau viens par otru daudz esiet uzzinājuši pa sarakstes laiku:)))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jā, ir iespējams iemīlēties caur internetu, tomēr nepilnīgi. Nav fiziskā kontakta, kas būtu nepieciešams pilnvērtīgai mīlestības izpausmei.
Starp citu, pat papīra vēstules būtu efektīvākas nekā e-vēstules, jo tās būtu iespējams, piemēram, iesmaržināt - tas jau būtu gandrīz, kā fizisks kontakts ...smarža. :)

pirms 14 gadiem  

T. L., pirms 14 gadiem :

Piekritu,ka ar papira vestulem ir efektivak.Tas atklaj cilveka ieksejo butibu-noformejums,pareizrakstiba,logiska domu izteiksana,protams,ari smarza un tas jau ir fizisks kontakts,nevis virtuals.

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu bet var jau sākumā iemīlēties caur e-vēstulēm,tad datiksies un padarīt šo mīlestību efektīvāku,nav jau visu mūžu jāsarakstās.

Ingmārs Linkovskis, pirms 14 gadiem :

ar kuru orgānu vislabāk būtu iesmaržināt?

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Ozoliņa

+563

 
Uz pašu jautājumu no manas puses atbilde ir īsa - jā, manuprāt, ka var.
Bet par to tālāko tekstu domāju tā, ka tu vari iemīlēties tā cilvēka labajā pusē, jo kad jūs neesat aci pret aci vieglāk ir parādīt sevi kā laimīgu, starojošu cilvēku, bet īstenībā var izrādīties, ka bieži par kaut ko dusmojas vai ir viegli aizkaitinām. Dzīvē cilvēks ir vieglāk aizvainojams un jūtīgāks, ne tik savaldīgs.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Jā,nu tā varētu būt.Bet nu ir cilvēki kas parāda arī savas sliktās īpašības.Nu tā ir manā gadijumā,sarakstos ar meiteni,viņa neslēpj to ka ir viegli aizskarama,ļoti greizsirdīga,viegli sadusmojama, un visādas tādas īpašības.

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

UN ja arī iemīlies tikai labajā pusē,mīlestība ir stirpāka par visu..tu mīlēsi cilvēkā to kas tev patīk,neskatoties uz to ka tas kas nepatīk ir pat vairāk.. :)

Līga Ozoliņa, pirms 14 gadiem :

Visticamāk, ja sliktā būtu vairāk, bet es to cilvēku mīlētu būtu ļoti grūti, jo viņu nepamestu, bet par to slikto ko viņš man/citiem/sev dara vai saka pārdzīvotu. Viens no tādiem trakiem piemēriem ir dzērāja sieva - viņa mīl, cieš,pārdzīvo, piedod,bet cik ilgi?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

:: Linda ::

+11

 
Jā, var iemileties. Esmu to izbaudijusi. Svarigs ir moments, kad abi satiekas realitatee - tas sajutas, kas parnem nostajoties aci pret aci - moments, kad apstiprinas juutu patiesums - vai ilūzija. Manā gadījumā realitāte nepievīla.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Var!Es iemīlējos...un viņš arī. =) Iepazināmies un sarakstījāmies pusgadu,tad bija iespēja satikties uz ļoti neilgu laiku un tad atkal vairāk kā pusgadu tikai caur internetu,skype,sms.Tagad beidzot varam būt kopā pa īstam...un,personīgi man,visa tā gaidīšana un mokas bija tā vērtas.Mīlestība ir,nekur nav zudusi.Protams,esot kopā reāli šis tas mainās(kaut vai "uz ādas" var izjust tās īpašības,kas otrā nepatīk),bet,kā jau pats teici,tik un tā mīl to,kas cilvēkā patīk. =)

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Jā,bet vai tev arī ir tā,ka citi cilvēki to nesaprot,saka ka tas ir vienkārši stulbi iemīlēties caur internetu? :)

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Protams! =) Neviens jau neticēja un nesaprata(pašai jau ar mazliet bija bail no neizdošanās).Bet neviens jau arī nav Tavā vietā- ar Tavām sajūtām,domām,ar to otru cilvēku. Tev pašam ir jājūt un jāsaprot,cik reāli tas ir. Manā gadījumā tagad esam kopā un arī citi cilvēki ir viņu pieņēmuši...un vispār ir brīnišķīgas attiecības(protams,neiztikt bez trūkumiņiem,bet tas jau ir tikai normāli). =)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jā,tādu gadījumu ir diezgan daudz

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Signe Bergmane

+2531

 
Noteikti var, bet ar laiku šī mīlestība, manuprāt, kļūtu apgrūtinoša - cilvēkam ir savas vajadzības, vēlmes pieskarties, baudīt viena otra tuvumu (nedomāju šeit seksuālās attiecības).. Pēc laika kāds no viņiem atradīs cilvēku, ar ko pavadīt laiku, un attiecības internetā vairs nebūs aktuālas, lai arī ir mīlestība utt., bet iespējams izvēle kritīs uz reālu personu... Piekrītu arī tam, ka šādā veidā veidojot attiecības, cilvēks viens otru izdomā un tad ir milzīga, varbūt nepārvarama vilšanās, kad attiecības sākas arī reālajā pasaulē... Bet - veiksmi tev;)

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu jā,protams jebkuram ir velme fiziskai tuvībai,bet ja tas nav iespējams,pašlaik,tad ir cilvēki kuri gaidīs,nemeklēs citu,un tad kad iegūs ilgi gaidīto fizisko saskarsmi ar to cilvēku ar kuru vēlas tad būs lielāka bauda,nekā tad ja tu visu dabon jau sākumā..ir tāds teiciens 'labs nāk ar gaidīšanu' Un tā ir,tāpēc ka cilvēks apzinās,ka viņš ir gaidijis,viņš to ir nopelnijis godam...Bet protams ir arī tādi cilvēki kuri nespēj gaidīt,bet tādi arī caur i-netu neiepazīsies.. :)

KALVIs FŪrmanis, pirms 14 gadiem :

Var caur netu iemīlēties,pats esmu iemīlējies,bet nepiekrītu Signei,jo ja tu iemīlies caur netu,tad kāpēc tā mīlestība kļūtu apgrūtinoša?! Nejau visu laiku sarakstītos,arī satiktos un varētu baudīt viens otra tuvumu..bet mīlestība būtu tāda pati kkā tu iemīlētos dzīvē,pat labāk..tas ir pēc mana viedokļa, jo man tā vismaz bija un mūs vnk nevarēja izšķirt, gaidījām viens otru un sagaidījām..ne strīdi vnk nekas nevarēja izšķirt un saprašanās bija labāka nekā uzreiz satiekoties un pamazām iemīloties

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Kalvi.tāda pati situācija kā man..Ir vnk tādi strīdi..pizģets,dzīvē cauri tādiem neviens pāris neizietu...bet mēs tikai pašlaik sarakstamies,un lai ari kas,neviens nav spējīgs izšķirt..Un kad satiksimies,viss būs super noteikti,jo grūtākajam jau būs tikts cauri. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

eliza ELARCI

+163

 
precīzāk būtu teikt IEPAZĪTIES caur internetu,satikties un tad iemīlēties . jo ir cilveku tips,vai profesijas ,kur ir ikdiena darbs ar internetu un datoriem,resp ka izvelas cilveku ar lidzigam interesem

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.