Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Līga Ozoliņa

+563

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1525 skatījumi

Ar ko atšķiras mīlēšana no dievināšnas, un kuras jūtas ir stiprākas?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man jau šķiet,ka dievināšanair mīlestības sastāvdaļa. Ja vīrieties Tevi dievina,tad pavisam noteikti arī mīl.Bet mīlēt var arī nedievinot. Un jāpiekrīt Leo,ka mīlestība sevī ietver visu un līdz ar to arī ir stiprākas jūtas.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

''Ja vīrieties Tevi dievina,tad pavisam noteikti arī mīl.'' Ir otrādāk,Ja Mīl,tad arī dievina.

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Nu nezinu.Man tā nešķiet. Mīlestība var izpausties tik dažādi...cik cilvēku,tik mīlestības izpausmes.Esmu absolūti pārliecināta,ka ne visi cilvēki,kas kādu mīl,arī dievina šo cilvēku.Bet katram ir sava pārliecība par mīlestību. =)

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Bet tu pati piekriti,ka dievināšana ir mīlestības sastāvdaļa..iztulkojot šo frāzi,sanāk ka Mīlestība ietilpst arī dievināšana..tu laikam mazliet saputrojies :D

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Var mīlēt un dievināt,bet ne vienmēr vajag dievināt,lai mīlētu.Dievināšana ietilpst mīlēšanā,bet ne obligāti, tāpat kā daudz kas cits.

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Tb 'milestībĀ ietilpst arī dievināšana'

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu okey,kā jau teicu:Katram savi uzskati par to kas slēpjas zem vārda 'Mīlestība' un tas kāda priekš tevis būs mīlestība ir tikai atkarīgs no tā,kādu tu to redzi. :)

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Jā! =) Bet tas nav obilgāts nosacījums,lai kādu mīlētu.Var jau mīlēt arī bez dievināšanas.

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

A kas ir dievināšana?-Tā ir,cieņas izpausme..bez cieņas var mīlēt?

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Te nu būtu jāsāk diskutēt par to,kas ir dievināšana un tas ir tikpat bezjēdzīgi kā mēģināt definēt,kas ir mīlestība.Un cieņa,manuprāt,ir kas cits, nekā dievināšana.Lai gan arī tas nav tik viennozīmīgi. Te ir jāatgriežas pie tā paša,ka cik cilvēku,tik viedokļu,izpratnes,izpausmes utt. Bet bez cieņas viennozīmīgi nevar mīlēt. Bez cieņas vispār ar jebkuru cilvēku nevar pozitīvi komunicēt.

Līga Ozoliņa, pirms 14 gadiem :

Pati domāju, ka var mīlēt un nedievināt, jo savu ģimeni es mīlu, bet nedievinu. Laikam mums atšķiras vārda ''dievināt'' izpratnes

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Leo Veinbergs

+901

 
Dievināšana-cieņa pret kādu,godāšana,augstu vērtēšana u.t.t Bet mīlestībā ietilpsts viss,godāšana,patikšana,simpātijas,sapra šana,izprašana,vērtēšana,citreiz pat naids un atriebība.Mīlestība ir visu jūtu savienojumus,un Mīlestība ir stiprāka par jebko ;) Piemērs: Puisis kas MĪL,tiks pievilts (meitene pateiks ka ir stāvoklī no cita,un aizies prom) viņš viņai skraidīs pakaļ,brauks ar rozēm katru dienu pakaļ uz darbu,kaut meitene rozes nomet zemē un uzkāpj virsū..Mīlestība ir neatlaidība,un tā padara tevi vienaldzīgu par visu pārējo,tāvās acīs ir tikai viens cilvēks kuru tu Mīli,un nekas cits tavā dzīvē nav svārīgs..Tādi ir mani uzskati,bet katram tie ir savi,cits uzskata ka mīlestība pāriet,izsūt,nu pēc manām domām tad tā nav mīlestība,bet dievināšana,pieķeršanās,lielas simpātijas vai kaut kas tāds..bet katram savs viedoklis,ja tu uzskatīsi ka mīlestība ir jauka,mīļa un skaista tad priekš tevis tā tādas arī būs,ja domāsi ka mīlestība ir naida un melnuma pilnda,tad tādā tā priekš tevis būs

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Signe Bergmane

+2531

 
Dievināšana pārvēršas vājprātā, mīlestība paliek vai nu stiprāka, vai arī izplēn... Kurš stiprāks? Laikam jau dievināšana - jo stiprāks, jo postošāks spēks... Bet mīlestība, manuprāt, ir daudz stiprāka tam cilvēkam, kuram tā veltīta..

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.