Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

anonims....

+821

 
Pieklājība prasa,ka vīrietis atrodās brauktuves pusē.tad nu reizēm sanāk gan labā,gan kreisā roka.

pirms 10 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Labs un praktisks pamatojums.:)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Mūsdienās jau neviens nepievērš uzmanību pie kuras rokas vīrietis vai sieviete iet un tas pie kuras rokas iet neko nenozīmē. Ja vīrietis patīk un attiecībās viss ir kārtībā, tad par ko šis satraukums? Daudz svarīgāk ir tas, ka jums ir tāds vīrietis, ar ko iet zem rokas. Visticamāk rokas izvēle ir neapzināta, cilvēki kopē savas ģimenes modeli. Galu galā mēs dzīvojam 21. gadsimtā, kad simbolismiem ir ļoti minimāla nozīme, un pieauguši cilvēki simbolu izmantošanas vietā izvēlas dialogu, kas ir visu attiecību pamatā. Ja vēlaties iziet pie vīra, tad nav obligāti, jāmeklē simboli, lai noteiktu vai attiecības ir nopietnas vai tas ir tikai flirts. Savukārt, ja vīrietis jums nav īstais, un savu dzīvi nevēlaties ar šo vīrieti saistīt un negribat sabiedrībā parādīties kā pāris, tad vislabāk ir attiecības pārtraukt un zem rokas nestaigāt vispār.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
jap + vēl tas, ka kreisā puse mums ir mazāk aizsargāta ka labā, kreisajā atrodas aklais punkts, tādēļ tur novietojas kungs, kurš piesedz to pusi, par kuru dāma pati nevar tik labi parūpēties :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varbūt tādēļ, ka viņš nav kreilis un pārsvarā izmanto labo roku; varbūt tādēļ ,ka viņš ir labi audzināts un pa kreisi no jums abiem ir brauktuve ,ceļš un tad vīrietim nāktos iet gar ceļa malu ,lai Tevi pasargātu.Līdzīgi kā vecāki savus bērnus cenšās nevest pie rokas tajā pusē ,kur brauc mašinas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Ir nezin cik variantu.
Arī tāds, ka viņš paradis iet kreisajā pusē, vismaz kādreiz tā vadāja, atvainojiet, suni: pavadas gals l. rokā un suns pie kr. kājas.
Vēl iespējams, piem., ka kr. pusē šim labāka redze vai dzirde.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tie, kas patiesi iemīlējušies tādiem sīkumiem nepievērš uzmanību. Padomā par to pirms precēties.:)

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.