Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 845 skatījumi

Vai kas var sanākt ?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Sveiki!

Tātad, sāksim ar to, ka man patīk viena meitene. Kopā trenējamiem vienā klubā, katru nedēļu 4 treniņi, tur arī satiekamies. Starp mums tagad attiecības ir tādas dīvainas :D Ļoti bieži kontaktējamies, kautko kopā smejamies, viens otram smaidam pretī, utt. Bet nu ne tur ir tā problēma, problēma ir tajā, ka neesmu pārliecināts, vai man ar viņu kas sanāks. Kādēļ ? - Viens no iemesliem varētu būt vecumu atšķirība, respektīvi man pašlaik ir 15, un šogad paliks 16, bet turpretīm, viņai jau šogad palika 18. Šeit man rodas jautājums - vai tiešām ja meitene ir vecāka, viņa vēlēsies būt kopā ar jaunāku puisi ? Mazliet runājot par mani, gandrīz neviens man nevarētu dot pēc izskata 15, jo esmu diezgan garš [~ 1.95] un neuzvedos kā mazs bērns. Ja atbilde ir "jā varētu sanākt", tad uzreiz rodas vēlviens jautājums - kā es viņai varētu dot kādus mājienus, ka vēlos ar viņu kautkur kopā aiziet, ja esmu pārāk kautrīgs, lai pajautātu tieši ?

Liels paldies par katru sakarīgo atbildi :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Protams, ka var sanākt. Manai pirmajai meičai bija 19, man bija 15. Bijām kopā drusku ilgāk kā 4 gadus. Man šķiet, ka vecumu atšķirība ir problēma tikai tad, ja tu pats to par tādu pataisi. Ja abiem ir labi, tad kāda tur starpība, cik kuram gadi.

Mājienus var dot dažādi. Ok, padalīšos ar vienu no saviem pick-up lines:
- Klau, cik laiks?
- 15:20.
- Nepareizi. Laiks iepazīties tuvāk un aiziet ar mani uz kino. ;)

P.S.: Variants "tev foršas kurpes, ejam drāzties" parasti nedarbojas. :D

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Vienīgā problēma, ko saskatu ir tas, ka tajā vecumā nepaliek skaidrs, ka attiecības ir liels laika rijējs un prasa daudz darba. Protams, nenāk par sliktu sevi attīstīt, jo attiecības ir vislabākais iemesls to darīt. Par to laika pavadīšanu kopā - skaties ka jau neesi friendzonē... Jo nav viegli no tā tikt laukā... Domāju vari arī fiziski izrādīt interesi, bet tas protams jāprot darīt neuzkrītoši, bet patīkami, lai šīs "nejaušības" otra puse gaida kā konfekti...
Lai gan pāri visam manuprāt stāv atklāta saruna un godīgums. Ievainojamība un godīgums ir tas, kas prasa drosmi un meitenēm protams patīk drosmīgi čaļi (tikai nejaukt ar nepieklājīgīem vai nekaunīgiem vai ļurpatām, čīkstuļiem).
Es drīzāk izvēlētos iemācīties nebūt tik kautrīgs :) Jo tad varēsi izveidot dialogu un dzirdēt ko viņa grib un pastāstīt ko vēlies tu. Domāju, ka tas ir ideāls veids kā gadījumā ja nesanāk, nepazaudēt foršu draudzeni.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.