Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

čiki puki

+101

 
  • 4

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1206 skatījumi

Labdien! mani dzīve ir piečakarējusi. Kā man viņai atrebties? Varbūt pielikt viņai punktu?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Labdien! mani dzīve ir piečakarējusi.Kā man viņai atriebties? Varbūt pielikt viņai punktu?
Neviena meitene mani negrib!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
...varbūt tiešām aizej , jo mēs te nespeciālisti neko prātīgu nepateiksim - nav pieredzes - šādā situācijā grūti iejusties.
Psihologs ne reizi vien būs ticies ar cilvēkiem ,kam līdzīgas problēmas, parunājies ar tiem un būs izdarījis secinājumus kā palīdzēt.Katram gadījuman risinājums ,visticamāk ,ir atškirīgs.Cik cilvēku ,tik atbilžu.

pirms 9 gadiem  

čiki puki, pirms 9 gadiem :

Ja nēsi speciālists, tad turu muti savādāk dabūsi bietē!

JanKa, pirms 9 gadiem :

Jāzep, tā galīgi neies pēc tava plāna, par to tevi ieliks aiz restēm, bet tur nebūs ne meitenes un arī galu sev izdarīt būs grūtāk...

čiki puki, pirms 9 gadiem :

un pēc Jankas plana vispār nekas nenotiks

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Man šķiet ,ka nevis dzīve Tevi čakarē , bet Tu pats sevi.Mēdz teikt, ka tiem kurus Dievs mīl ,tas uzliek pārbaudījumus.Nedomā ,ka visiem viss dzīvē iet "kā pa sviestu".Varbūt salīdzinājumā ar cita cilvēka problēmām ,Tev to nav gandrīz nemas un visas kuras parādās ir Tevis paša radītas.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar psihologu šeit nebūs līdzēts, izskatās pēc psihiatra pacienta, suicīda uzvedība liecina par nopietnu psihisku saslimšanu, tā ka dodieties pie sava ģimenes ārsta, lai iedod jums nozīmējumu pie psihiatra. Diemžēl ir jārēķinās ar to, ka psihiskas saslimšanas mūsdienu medicīna joprojām neārstē, bet tikai novērš simptomus, respektīvi, visu mūžu dzersiet zāles, un iespējams, ka jutīsieties nedaudz labāk, un meitenes jums nav ne jau tādēļ, ka jums nav mašīnas, bet tādēļ, ka jums ir zems pašvērtējums, psihiskas dabas traucējumi, uzmanības deficīts, suicīdas tieksmes, iespējams bipolāru traucējumi ar nopietnām depresijas epizodēm, un ar garīgi slimu un dīvainu cilvēku neviena meitene atiecības neveidos. Tā ka, jo ātrāk jūs uzsāksiet ārstēšanu, un tiksiet galā ar savas depresijas epizodēm, jo lielāka iespēja, ka satiksiet savu meiteni, iespējams, ar līdzīgām problēmām, kas jūs sapratīs.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Aizej pie psihologa.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
...diezin kam šis tur grasās atriebties, uzšaut pa dupsi.Vislabākās zāles- kārtīgi likt darbos, kaut vaikrūmus lai izcērt, glupības pašas izskries..

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.