Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

čiki puki

+101

 
  • 6

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 1088 skatījumi

Kā dzīvot ja nevaru atrast meiteni un nav seksa?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kā dzīvot ja nevaru atrast meiteni un nav seksa?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Par to nu gan nevajag satraukties un galvenais ir visu uzņemt ar vēsu prātu - saprotams, ka tas nav viegli bet jebkurā gadījumā ja veltīsi visus spēkus skraidot un meklējot kautkādu mistisko meiteni tad tā arī nekas neizdosies... Meitenes ir smalkas radības un iekšēji sajūt Tavu izmisumu - labākais meitenes atrašanas noslēpums un veids ir nemaz to nemeklēt,meiteņu meklēšanu labāk aizstāt ar sevis pilnveidošanu - ja savu enerģiju un laiku veltīsi sevis pilnveidošanai(nav svarīgi iekšējā pilnveidošana, intelektuālā ... )tad kāda meitene noteikti atradīsies, jo pēc pieredzes saku, ka izmisušos seksa meklētājus meitenes nekad neizvēlās - viņām nepieciešams vīrietis ar nobriedušu interesantu personību - raksturu un patīkamu attieksmi nevis pliks loceklis kuru izmantot...locekli var dabūt uz katra stūra :)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis

+5369

 
Principā, Ingars jau visu pateica! Spriežot pēc tava jautājuma esi cilvēks ar kompleksiem!Sāc nodarboties ar sportu fintesa klubā!Sportošana palīdz sasniegt pārliecību par sevi, uzlabojas stāja , gaita utt! Varbūt aizej uz konsultāciju pie stilista(ja ļauj budžets)lai iesaka ģērbšanās stilu atbilstīgu tavam vecumam.....

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nesatraucies un nesteidzies, atradīsies tāda kāda pieņems tevi ar taviem kompleksiem un mīnusiem. Un tie ieteikumi sporta klubs, mainīt sevi utt. - muļķības. Dari visu ,kas tev patīk - jūties labi atrodi vispirms pats sevi !!! Izmet no galvas,ka visas vienādas utt. nebaidies uzticēties un ESI TĀDS KĀDS ESI (nemēģini pielāgoties un izpatikties-tā ir muļķīgākā kļūda) . Veiksmi, īstās meklējumos!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Onanēt

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atrast, meiteni ,kapec nau jamekle vinas pasas tevi atradis,kad buss tas bridis.Jut tas meitenes kurs vinam der bet vai tu busi tam gatavs tiesi ar vinu ko satiksi ir vinas virietim raditas ne otradi, bet atiecibas uz sex nau javiedo tas nau sporta veids.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitenes,īpaši jaunas,nevēlētos apgrūtinājumu- cilvēku ar kustību problēmām,jo īpaši seksam. Domā saprātīgi un izvēlies sev meiteni ar līdzīgām problēmām,tad viss notiksies!

pirms 9 gadiem  

Dainis Bērziņš, pirms 9 gadiem :

Kur saskatīji kustību problēmas?:) Tās var būt tik dažādas, ka jaunas meitenes nespēj to pamanīt, jo migla priekšā acīm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.