Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 880 skatījumi

Vai iespējams atgūt meiteni,pec ta kas tgd notik?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Tatadbijam kopa vairak ka gadu,tgd izskjiramies jo sastridejamies delj calja ar kuru vinja catoja.Velak atklajas ka vinja pirms gada bija ar vinju kopa vnk viss bija labi un tas viiss tik peksnji,es butu sen jau licies miera izcietis dzivojis talak bet es nesaprotu tgd es vinju piekjeru butiba satiku neagatavotu un visu uzzinaju caur tel,tas puisis ir anglija vinja tepat latvija,un nesaprotu nakamaja diena parunajam izraudajaies tad ludzu lai noskupstu un vinja to izdarija kjipa pedeo reizi bet abi nespejam apstaties un noveda liidz seksam,tad atkal nakamaja diena pirms bbraucu maja vinja mani noskupstija jo prasiju kjipa tadelj ka tev paliks vieglk bet zinu ka nav tikkai tadelj un pa dienu ari sanaca vnk nesaprotu jajau tik joti iil to cali un kjipa mani sirdi vinja vinju nenoraaptu!!Ko man domat vrbut nogaidit lidz naks pie prata jo izskatas ka vnk tomer tpt nevar izlet

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izlietu ūdeni sasmelt nevar. Izmantojiet šo attiecību pieredzi kā mācību jaunu attiecību veidošanā ar citu, brīvu meiteni. Izskatās, ka jūs abus divus nekas vairāk par seksu nesaista, bet nopietnas attiecības uzbūvēt tikai uz seksa nav iespējams. Turklāt meitene ir apķērusi, ka var darīt praktiski jebko, pietiek tikai piedāvāt seksu un skūpstus, un puisim emocijas un hormoni iet pa gaisu, un loģiskā domāšana, pašcieņa un domāšana pilnībā izslēdzas. Citiem vārdiem runājot, meitene jūs vienkārši izmanto. Praktiski jebkuram cilvēkam ir kāda iepriekšēja attiecību pieredze, sākot jaunas attiecības ar citu cilvēku, neatkarīgi no tā, cik kaislīgas ir jaunās attiecības, iepriekšējais pieredzei ir jāpārvelk svītra un par iepriekšējām attiecībām un partneriem runāt ir jāizvairās. Attiecības sāk no baltas lapas. Ja draudzene vai draugs turpina runāt par iepriekšējām attiecībām vai salīdzināt jūs ar iepriekšēju draugu vai draudzeni, tad jaunām attiecībām nav gatavs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Vispirms sāc ar latviešu valodas stundām. Bet pavisam nopietni.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.