Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Esmu saskārusies ar tādiem, kuri tūlīt, tūlīt ... galā nobīstas un aizbēg. Tie parasti ir cilvēki, kuriem pietrūkst sociālo prasmju, kuri ir bailīgi, nedroši par sevi un otru cilvēku. Tava apstāšanas varbūt zemapziņā nozīmē to, ka Tev bail no tā, ka otrs Tevi atraidīs (jo Tu viņai nepatiksi), ka viņa izrādīsies ne tāda, kādu esi viņu iedomājies un pazīsti. Dzīve ir dzīve un bez vilšanās nav iespējams atrast otru cilvēku sev blakus. Lai arī ir bailes, nedrošība, sliktāk no tā nebūs, ja galā nekas ilgstošs neizdosies. Ar to jau tā jaunība ir vajadzīga - lai mācītos. Ja baidīsies un necentīsies, neiegūsi pieredzi, lai veidotu ģimeni, spētu kontaktēties ar otru cilvēku, esot divatā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andris

+3489

 
Viennozīmīgi tu esi aizmirsis ko nozīmē "dzīve" un "dzīves sulīgums, dzīvīgums, emocionālitāte", lai to atverētos nopērc grāmatu "Osho drosme" . Nenozēlosi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Skurbulis pāriet :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vienkārši ir jāiet un jādara

Varbūt Tev pāriet interese par otru cilvēku , jo kaut kas nesaskan , vispār tas ir individuāli , atkarīgs no Tevis paša ,

Uzturies vairāk draugu lokā , pārtiji , komunicē vairāk ar cilvēkiem , atrodī sevī pašu .

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Vienkārši neesi gatavs nopietnām attiecībām.Vēl vajag iztusēties!:)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
Kāpēc daudzskaitlī? Man tā nav. Varbūt tev nav par ko runāt ar to cilvēku, varbūt esi garlaicīgs, līdz ar ko loģiskais turpinājums izpaliek.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nemīz!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

varbūt vienkārši bail uzsākt attiecības?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
visbiežākais līdzeklis, kā to sabiedrība risina ir pustumšas telpas un alkoholiskie dzērieni. Iemesls tam sākot no latviešu kūtruma parastā līdz pat audzināšanas sekām, zema pašvērtējuma. Ja biežāk ar to nodarbosies, pieradīsi, kā jebkurā štellē - bez prakses nav pieredzes.

pirms 12 gadiem  

Maris ..., pirms 12 gadiem :

ā, es bišku nepareizi izlasīju jautājumu sākumā....
lai nu kā, tas ir pašsaglabāšānās instingts, kādam neuzticēties, nelaist sev pārāk tuvu klāt, pie kam ir cilvēki, kam ir grūti dalīt savas emocijas ar citiem, rēķināties ar otu, jo ir pierasts baigi labais variants - daru ko un kā gribu un man par to nav nevienam jāatskaitās. Domāju to ārstē laiks, laika gaitā mainīsies/ pieslīpēsies personīgā vērtību skala un viss būs kulē :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.