Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1447 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Neviens nepērk, attiecīgi veikals nepasūta, vai pat ražotājs produktu likvidē. Var jau pats arī kolu ar alu saliet kopā. Ir darīts vēl sen pirms Cēsis to iedomājās masām piedāvāt.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tas ka nepērk vēl būtu saprotams,bet kāpēc pārtrauca ražot Aldara D-night.Tam bija pat ļoti liels pieprasījums.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tavs skatpunkts neatspoguļo visu produkta dzīves ciklu, bet tikai nelielu daļu no tā. Tas, ka tu un tavi septiņi draugi dzer tikai Dnight nenozīmē, ka tam ir milzīgs pieprasījums ņemot vērā tā cenu.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tur tev taisnība,tikai pēc sevis gan neskatos,bet gan pēc veikala plauktiem,kur viņi diezgan ātri pazuda.Sevišķi vasarā,siltajā laikā.Un nespriežu jau pēc kāda viena veikala vien.Un kur tad problēma cenai,par dārgu vai? 57 santīmi pilnīgi normāli,atbilstoši kvalitātei.Ko nevarētu teikt par daudziem citiem,kas maksā tuvu latam un pāri.

kaspars saukums, pirms 14 gadiem :

57 santīmi par trijām šļukām,ļauj padomāt-jā tas ir krietni pa dārgu

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Kamēr mēs pilnu bildi neredzam, mums atliek tikai katram spriest, ka zilonis ir stabam vai čūskai līdzīgs. Ražotājs jau tiešām zin, kāpēc un kā. Varbūt izejvielu cena par lielu un izdevīgāk virzīt tirgū citus produktus. Arī izejvielu pieejamībai sava nozīme var būt, jo Latvijas tirgus nav monolīts un viegli pielāgojošs kā arī lielām partijām var būt interese no it kā tirgū neeksistējošām personām. Tas protams velk uz konspirāciju teoriju, bet palasot avīzes (kad es pēdējo reizi turēju tādu?)...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.