Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2126 skatījumi

Par alus koncentrātu

Ēdieni un dzērieni » Alus, vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni

Paskatījos ka alus darīšanai koncentrāts maksā 9 un vairāk lati, tad jau pudele gatava alus sanāk tie paši 50 santīmi, kas veikalā, agrāk, kad taisīju alu no koncentrātiem bija, gan process, gan garšīgi, gan lēti, tagad laikam palicis tikai process un kā sanāk, varbūt kāds zin kur var nopirkt lētākus koncentrātus, un varbūt ir kāda iespēja alus koncentrātus pasūtīt internetā!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Tieši tā. Šobrīd alus darīšana no pirktiem koncentrātiem neatmaksājas, ar piebildi: ja mājās klētis nav pilnas ar graudiem un piesaulē nevijās apinītis. Iesaku dzīt kandžu, atmaksāsies, gūsi gandarījumu. Pāris aliņus vienmēr nopirksi;)

pirms 13 gadiem  

Jānis Pētersons, pirms 13 gadiem :

nepiekrītu, pamēģiniet paši tad sapratīsiet, nav nekas srežģīts un garšo labāk kā veikala ir gan gāzēts gan viss, bet cenu gribētos zemāku, brenguls garšo neko nevaru teikt, bet, laikam jau ne 50 sant. par pudeli un laikam ne katrā vietā un vienmēr var nopirkt!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Diemžēl taisnība, jo tirgus ir aizpildījies ar produktiem, kas tiek pieprasīti. Cena līdzsvarojas ar gatavo produktu cenu (nekāda sakara ar izmaksām uz sagatavi) - tirgus sektori saplūst.

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

iesaku apgūt pašam iesala taisīšanu - ja jau garšo un ir pieredze ar brūvēšanu. Graudus pirkt būs lētāk. Ir ļaudis, kas to dara labprāt. Piem., http://www.majasalus.lv/content/lv/232/Alus-pagatavo%C5%A1ana-m%C4%81jas-apst%C4%81k%C4%BCos.html

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

es jau tavaa vietaa nepirktu kkaadu koncentraatu , bet gan nopirktu kaartiigu izlejumo alinju, piemeeram Brenguli...mmmm...kaa sagaribeejaas alinju!:D :D

pirms 13 gadiem  

Mehs, pirms 13 gadiem :

Brāļa nefiltrētais alus Vangažos pa tiešo no rūpnīcas pa ~1Ls/l un vēl tumšais ir tiešām alus un neko neatpaliek no Brenguļa! Tas ir nefiltrēts un nepasterizēts, uzglabāšana ir tikai kādas 3 dienas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Boreiko

+661

 
Paštaisīts alus ilgi stāvēt nevarēs, tāpēc vai jātaisa maz vai jādzer daudz. Un patiesu atškirību no veikalā pirktā tas iegūs, ja iesalu gatavot pašam.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.