Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pazeminātas akcijas cenas var atļauties lielveikali uz kādu no produktiem vai izstrādājumu ,jo kaut kur citur ši cenu starpība tiek "izškīdināta" pievienojot cenām pa pāris santīmiem un, protams, akcijas prece ,kaut ar mazāku peļņu,bet tiek pārdota vairāk.Palielinās apgrozījums un peļņa īsākā laikā posmā.
Kāda jēga salīdzināt to ,kas mainās nepārtraukti un bieži cenas interneta veikalā ir lielākas kā akcijas precei lielveikalā.
http://www.drinkshop.lv/?l=1&c=83 http://food-beverages.lv/ http://alkoholiskie-dzerieni-vairumtirdznieciba.zl.lv/ http://www.infolapas.lv/business_regions/?br=551&cc=LV&language=lv_LV

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Ne jau pircēju interesēs tiek ražotas 180g sviesta paciņas un 400g kafijas pakas.Gan vienas ,gan otras izkatās tik pat lielas kā 200g un 500g ,bet cena it kā ir zemāka,ja nesalīdzina cenu par 1kg ;)

unknown, pirms 11 gadiem :

Uz šo daudzi iekrīt

Adrians, pirms 11 gadiem :

Akcijas lielveikalos šad tad ir pat ļoti izdevīgas. Skaidrs, ka kādai nelielai precei ieguvums būs varbūt daži santīmi, kas nav nekas, bet, piemēram, viskija pudelei -30% ir pat ļoti patīkama atlaide.

Pēc ilgiem meklējumiem es tomēr uzgāju vietni, kas kaut cik izrādījās noderīga (ja kādam citam vēl interesēs). Tieši var salīdzināt cenas lielveikalos, bet nevar salīdzināt cenas interneta veikalos.
http://www.groza.lv

unknown, pirms 11 gadiem :

interesanti...THX

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Cenas kur? Lauku bodes savas cenas internetā nepublicē

pirms 11 gadiem  

Adrians, pirms 11 gadiem :

Nu ja lauku bodes nepublicē, tad tās lauku bodes mani neinteresē. Es atradu tās pašas maxima vai citu veikalu akcijas lapas. Bet vai nav kaut kāda vieta, kur visas tās akcijas un vispār cenas nevar salīdzināt? Salīdzini.lv un kurpirkt.lv nekam neder - tur tikai verner24 un cenuklubs. Tā jau nav nekāda salīdzināšana. Un cenuklubs nav no tiem lētākajiem!

Ego , pirms 11 gadiem :

Nevar salīdzināt datus, kuri netiek publicēti

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.