Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Kāpēc nevar? Var arī ar sulu, tikai kam tas vajadzīgs..

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vienu hipotēzi izsaku, ka alkohols paātrina šķidruma izvadīšanu. Sula nepaātrina, attiecīgi, vairāk sulas iedzert tīri spiest sāk. Alkohols turpretī jau ir iesācis pastiprinātu šķidruma patēriņu un jaunam alkoholam pietiek vietas. Bet nu neesu mediķis, labprāt uzklausītu pamatotu pretargumentāciju.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kādēļ vēlaties zinātniski pamatot alkoholismu? To, ka alkohola lietošana lielos daudzumos ir kaitīga ne tikai savai veselībai, bet arī drauds visai sabiedrībai, jo 90% muļķību, noziegumu un nelaimju notiek tieši apreibinošu vielu ietekmē, un alkohols ir viens no tādām, ieskaitot alu. Ja cilvēkiem, kas garšo tad to vienmēr var izdzert vai apēst lielos daudzumos, alus un sulu dzer atšķirīgu iemeslu dēļ, pirmo, ka garšo un, lai apreibinātos, otro, lai veldzētu slāpes.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Ko ta nu emocijās ielaidies? Cilvēkam dabīga zinātkāre.

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

Toms varbūt domāja tieši bezalkoholisko, bet Aivis uzreiz par alkkoholismu un draudu sabiedrībai...

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Es jau neko, vienkārši smieklīgi, ka cilvēki vēlas zinātniski pamatot savas rīcības absurdumu. Vatikānam arī ir izveidots priesteru " zinātniskais institūts un obzervatorija", lai ar "zinātniskām" metodēm censtos pamatot dieva esamību, smēķētāji atsaucas uz it kā pierādītu faktu, ka smēķēšana palīdz koriģēt svaru, katram savs, ja ļoti garšo, tad nav jau nekas slikts kādu kausu alus iedzert, bet attaisnojums šādai izvēlei noteikti nav jāmeklē zinātnē.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Kāds gudrs cilvēks ir teicis, ka alu dzer nevis garšas dēļ, bet gan izjūtu dēļ, pārfrāzējot un izvēršot domu, alus garša ir draņķīga, bet tas palīdz ātri apreibināties, rada eiforijas sajūtu, pacilātu noskaņojumu, pie šīs garšas pierod, jo tas ir arī viens no lētākajiem veidiem kā piedzerties, dzer dēļ tā saturā esošā alkohola.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
variants: bez tam skābums ļauj piepildīt zarnas (alus un sula arī), bet ūdens, kafija, tēja vai piens tiek tik līdz kuņģim, kam vārstulis ciet, kamēr ar k.sulu nav atbilstošs pH sasniegts.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.