Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1423 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tā kā čeks visticamāk palika veikalā pie kases, tad neko darīt, atliek attaisīt, pasmaržot, pagaršot un izdzert, vai arī liet laukā. Bez čeka neviens nevienu produktu nemainīs un naudu neatgriezīs. Pēc pārdevēja loģikas, jūs tikpat labi varējāt to pudeli noturēt mājās ledusskapī, un atcerēties pēc diviem gadiem, un pieprasīt naudu no tuvējā veikala, kur šī ražotāja alus tiek tirgots. Protams, sabiedrības labumam un veikala zināšanai, es gan dotos uz šo veikalu un papētītu citu pudeļu derīguma termiņus, un veikalam aizrādītu, ja tiek tirgoti produkti, kuru termiņš ir beidzies. Vai tas, ko mainīs ir grūti teikt, ar iztecējušu derīguma termiņu preci tirgot nedrīkst, bet no otras puses, alkohols ir viens no tiem produktiem, kam kāds reti pēta derīguma termiņus....

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Par neattaisītām pudelēm uzrādot čeku veikals tev atdos naudu. Pudeles tiks noliktas nākamam pircējam. Attaisītās bāz kur gribi. Es gadus septiņus atpakaļ sūdzējos PVD, bet tas neko nedeva, jo nākamā Latvijas apciemojumā pēc pusgada tai pašā plauktā stāvēja alus ar pusgadu beigušos termiņu. Tā kā ir krīze, nedomāju, ka tagad kas labāks būs. Mans ļaunais veikals gan ir bankrotējis.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Ja izdzēri - raksti testamentu.
Ja nē - meklē čeku un dodies uz pirkšanas vietu, gan jau savus centus atgūsi

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

esmu ievērojis ka tu Ego bieži ar ironiju itkā raksti tad ,kad kāds sūdzas par itkā izkrāptu nelielu summu,tagad arii šķiet - gan jau savus centus atgūsi - bet ir tikai atbalstāmi ja cilvēki nav vienaldziigi un neļauj tirgotavām krāpties, pēc tevis var noprast ka tikai īgņas ies kašķēties dēl pārdesmit centiem,bet kādēļ tad tirgotavas mums pircējiem pat vienu centu neatlaiž? viņi pat viena centa dēļ ir gatavi cilvēkus ar apsardzi uz tiesu aizvest,bet mums pircējiem ir jādāvina viņiem ntie centi

Māris Rudzītis, pirms 10 gadiem :

nav gan teikts, ka runa ir par centiem, varbūt darījums ir cisternas apjomā

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Jansons

+1079

 
IZDZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Termiņš ir domāts birokrātijai, ja vien nav pāris gadu pa virsu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Bez augšminētajiem padomiem, kas liek meklēt čekus un atzīties, ka nelasi uzdrukātos termiņus, varu dot vēl pāris atšķirīgu padomu:
1. Dzer vien, iespējams, ka alum nav ne vainas.
2. Ja saskābis - var skābumu novērst ar bērza zariņu. Vai arī izmantot gliemežu pievilināšanai, matu mazgāšanai u.c. derīgām lietām.
3. Pārdod tālāk.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.