Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aiga

+1146

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 22083 skatījumi

Kā cepeškrāsnī cept vistu kopā ar kartupelīšiem?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Nu lai sanāk tā garšīg un abi reizē gatavi!!!:))

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Es daru tā... paņemu veselu vistiņu... piestūķēju ar ķiplokiem.. garšvielām, sīpoliem, 3 majonēzēm un lieku krāsniņā... pēc kādām 10 min kartupeļus vnk aplieku riņķi čikenam.... visi stāvā sajūsmā...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
Pirmkārt, sākumā ieliec cepties vistiņu ( pirms tam to iemarinējot. marināde var būt - ķiploks, dilles, majonēze, sāls, pipari ). Kamēr vistiņa cepas ( 20 min ), nomizo kartupeļus un sagriez 4 daļās, apsmērē ar olīveļļu, pārkaisi ar Santa Maria garšviela kartupeļiem un pievieno dilles. Liec cepties blakus vistiņai. Pēc stundas abiem ir jābūt gataviem!!
Pasniedz ar mērci ( krējums, majonēze, dilles, ķiploks )

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Mana recepte ir sada:
Vistas fileju sagriez gabalinos un apcep uz pannas (tikai lidz kamer paliek balta). Kartupelus sagriez ripinas.
Panem cepespannu (velams dzilo pannu) un karto kartupelu ripinas, velams pirms tam ari tas apsalit. Tad pa virsu liek apceptos vistas gabalinus. Tad pa virsu lej saldo krejumu (250 gr.), kas sajaukts kopa ar garsvielam - sali un pipariem. Bet nevajag daudz.
Kad kartupeli miksti, tad pievieno klat kartupelu cieti+auksts udens un regule biezumu (kartupelus ar vistu sajauc kopa). Tad pa virsu uzber sieru un cep vel 5 minutes.
Cepsana notiek 180-200 gradu temperatura. Parak strauja cepsana novedis pie ta, ka vista bus sadegusi, bet kartupeli vel cieti.
Lai labi garso!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es daru tā.Iepriekš vistu sapildu-burkāns,ābols(visi sagriezti daiviņās),žāvētas plūmes,ķiploki.Vistu ieziežu ar-melnie pipari,sāls,kārijs,sinepes.Pašu vistu sašpricēju(medic.šprice)ar marinādi-etiķis,ūdens,sāls,cukurs.Cepešp annu ieziežu ar margarīnu,vistu novietoju vidū,kartupeļus apkārt.Min. 20 pirms gatavības visu pārleju ar saldo krējumu! Garšīgi! Draudzene,pirms cept vistu apvāra buljonā apm.20 min.,tad tā ir sulīga.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

es daru tā: vistu (parasti kādus gabaliņus-fileju,stilbus utt) mazliet iemarinē ar garšvielām un liek cepties,kartupeļus,sagrieztus šķēles arī apkaisa ar garšvielām un eļļu ,samaisa un arī liek klāt gaļai.Ja grib lielākus kartupeļus-,piem veselus vai pusītes-tad var katlā nedaudz apvārīt un tad -garšvielas +eļļa -un cep.Tad būs ātrāk!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vispirms liec cepties vistiņu,tad novāri kartupeļus,bet ne pārāk mīkstus ,lai būtu tādi pusgatavi,nokās un ber klāt pie vistiņas cepeškrāsnī,apleij ar tauciņiem kas ir iztecējusi no vistiņas un brīnišķigi gardi kartupelīši ar vistiņu!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.