Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Indra (I.T.)

+14935

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1903 skatījumi

"Cara" ievārījums

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Kā gatavo šo ievārījumu un kādas ir sastāvdaļu proporcijas? Internetā neko nevarēju atrast.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

«Очищенный от семечек, сполосканный, зеленый, неспелый крыжовник сложить в муравленный горшок, перекладывая рядами вишневыми листьями и немного щавелем и шпинатом. Залить водкою, закрыть крышкою, обмазать оную тестом, вставить на несколько часов в печь, столь жаркую, как она бывает после вынутия их нее хлеба. На другой день вынуть крыжовник, всыпать в холодную воду со льдом, через час перемешать воду и один раз с ней вскипятить, потом второй раз, потом третий, потом опять положить ягоды в холодную воду со льдом, которую перемешивать несколько раз, каждый раз держа в ней ягоды по четверти часа, потом откинуть ягоды на решето, потом разложить ягоды на скатерть льняную, а когда обсохнет, свесить на безмене, на каждый фунт ягод взять два фунта сахара и один стакан воды. Сварить сироп из трех четвертей сахара, прокипятить, снять пену и в сей горячий сироп всыпать ягоды, поставить кипятиться, а как станет кипеть, осыпать остальным сахаром и разов три вскипятить ключом, а потом держать на лег

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Atvaino, bet šeit ir Latvija un es jautājumu uzdevu latviešu valodā. Lai gan es krievu valodu saprotu un ļoti labi orientējos tajā, man nav pieņemami, ka man raksta atbildi citā valodā (šajā gadījumā krievu).
Iztulko latviski!!!!!!!

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

es tevi saprotu, bet diemžēl latviski šī informācija nav pieejama. samaksāsi - pārtulkošu.
Ja jau saproti krieviski, kāda velna pēc vēl jātulko!?
Ja tev nepatīk krievi, tad kāpēc tev vajag krievu tautas recepti?! :D :D :D

http://translate.google.lv

Indra, nomierinies! Kai mozs bārns... :(

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Es nekur neesmu "norādījusi", ka man krievi nepatiktu. Es vēlos, lai man atbildi raksta latviešu valodā un ja nespēj tekstu pārtulkot saviem vārdiem latviski, tad ieliec tikai linku (pati apskatīšu), nevis kopē iekšā veselu tekstu.
Jevgēnij, Tu ļoti labi mani pazīsti kā cilvēku un ļoti labi zini, ka es runāju Latvijā tikai un vienīgi latviešu valodā, lai arī man pretī ir cilvēks, kurš runā krieviski. Svešvalodā (krievu vai angļu) es runāju tikai un vienīgi ar citu zemju tūristiem.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

To pašu es vēlos saņemt te Latvijā pretī - rakstītu (vai teiktu) vārdu latviešu valodā. Un mēs abi pašlaik atrodamies interneta vietnē, kuras galā aiz punktiņa ir divi burti - lv.
Tas nav daudz prasīts un ja cilvēks neprot rakstīt latviski, lai neraksta vispār.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

осыпать остальным сахаром и разов три вскипятить ключом, а потом держать на легком огне, пробуя на вкус. После всего сложить варенье в банки, завернуть их вощеной бумагой, а сверху пузырем и обвязать».

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Niks

+120909

 
Ja tas process šķiet par sarežģītu vai "Carskaju" vodku tērēt žēl, bet ar citu baidies, ka nesanāks, taisi vien "Karalisko":
Karaliskais ievārījums 1 kg ērkšķogu, 1,3 kg cukura, ½ glāzes ūdens, 15-20 jaunas ķiršu lapas Šim ievārījumam ir ieteicams aromāts un patīkama garša.Jaunas veselas ķiršu lapas vāra dažas minūtes, tad atdzesē. Novārījumu izkāš un izmanto cukura sīrupa gatavošanai. Notīrītas, atdzesētas ogas saliek katlā un pārlej ar karstu cukura sīrupu. Uzvāra, noliek vēsā vietā uz 8-10 stundām. Pēc tam uz mazas liesmas vāra 3-5 minūtes un no jauna noliek vēsumā. Atkārto tā vēl 2 reizes un vāra līdz gatavībai.
http://www.tvnet.lv/sievietem/vesela/74730-erkskogas_organisma_attiritajas

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.