Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

nē nē

+3609

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1204 skatījumi

Kur vislētāk nopirkt kvalitatīvu nazi?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Vajag labu pavāra nazi un asināmo. Parasti sanāk pirkt kautkādos rimi vai citos lielveikalos, bet gribu nopirkt labu, ērtu nazi uz vairākiem gadiem.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

BlackMonah

+500

 
Man virtuvē galvenais, lai būtu ass nazis, ciest nevaru kad tomātu jāzāģē, lai nogrieztu šķēlīti. Labus virtuves instrumentus var nopirkt Rigā uz Bauskas ielas pie Salu tilta Maximas, tur ir veikals bāriem un restorāniem, visādas lietas vairumā un pa vienam. Labs nazis maksās dārgi un teorētiski tam pat īsti asināmo nevajadzētu. Bet ja nopirksi vienkārši sev ērtu nazi, tad iesaku nopirkt Fiskar asināmo. Tas maksā ap Ls5-7, bet ērts un uzasina normāli, katrā ziņā nauda nebūs lieki izmesta. Dažas dienas atpakaļ Maximā redzēju lielu nazi kopā ar šo asināmo vienā iepakojumā, bet cenu neskatījos. Lai veicas naža iegādē!!!

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tas veikals saucas Gemoss.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Nu nez. Es kad pārvācos, nopirku lētākos rimi nažus un nu jau bez problēmām kalpo 6.gadu. Nesen piepirku vienu pazaudēto klāt - maksāja 80 santīmi (mazais, augļu nazītis) Man ir jau te pieminētais fiskars asināmais un kad jūtu, ka nazis nekož, uzsainu dažu sekunžu laikā un dažas nedēļas miers.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Stockmann ir labas lietas mājai.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.