Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tēja ir laba, tik stiprums liels. Ir dažādi materiāli no kā gatavo krūzes. Citam pieķeras vairāk citam nemaz. Notīrīt var viegli ar kādu abrazīvu materiālu. Sāli, sodu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Pats dzeru ļoti stipru tēju, tapēc zinu, ka laba tēja iekrāsos vairāk krūzi. Pats esmu izmeiģinājis lētas un dārgas dažādu ražotāju (fasētāju) tējas, ar gadiem daudziem kvalitāte zūd piemēram tējai "Apsar", šobrīd fasē nezin ko, arī tēja "Dilmaf", vairs nav tajā kvalitātē kura bija agrāk, bieži vien daudzas no lētajām tējām izrādās kvalitatīvas un garšīgas tāpēc ir jāeksperementē, tēja nekādā gadījumā nedrīkst smaržot pēc pelējuma vaitā sauktā putekļu un mitruma smaka. Der nopirkt akcijas preces un pagaršot tēja labi noslēktā traukā glabājas ilgi un savu garšu nezaudē, es pats glabāju tādā paša traukā kā glabā kafiju, ja glabā caurspīdīgā stikla traukā un nedzer bieži, tad gan labāk tumšā vietā, par tām tējām kuras ir paciņās(maisiņos), neko daudz nezinu, jo nelietoju, izmazgāt tēju ir nedaudz grūtāk kā kafiju, bet man ir 2 krūzes un no tām arī dzeru, tāpēc ciemiņiem nedodu un nav īpaši jāberž.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

tas ta4u Jōņs

+1455

 
nomazgāt viegli - ar sāli

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars

+4247

 
Tējas nosēdumu uz tases ir vairāk, ja lietots ciets, ūdensvada ūdens. Ja ūdenī ir pavairāk dzelzs, kā piem. Carnikavas ūdensvadā, tad tēja tasē pārklājas ar īstu rāvas kārtiņu. Mīksts akas ūdens un laba lielu lapu tēja tasi iekrāso maz. Ideāli nomazgājama ar sodu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.