Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visa tā E vielu epopeja ir aizgājusi drusku par tālu. Lielākajiem E vielu nīdējiem vispār nav pilnīgi nekādas sapratnes par to, ko nozīmē E. Burts E nozīmē Eiropa. ES ir pieņemti un piemēroti strikti noteikumi attiecībā uz to, kādas vielas var tikt pievienotas konkrētiem produktiem, lai uzlabotu to garšas kvalitātes un nodrošinātu ilgāku lietošanas uzturā termiņu, lai šie produkti būtu droši un nesabojātos pirms nonākšanas uz patērētāju galdiem.

Visiem E vielu nīdējiem iesaku atteikties no sekojošas E vielas - E948, kas ir skābekļa apzīmējums, noteikti neēdiet un nedzeriet neko, kas satur E300, kas ir vitamīns C, E101, kas ir vitamīns B2.

Visbriesmīgākās, protams, ir E krāsvielas. Jebkuram potenciālajam pircējam matiem ir jāsaceļas stāvus, ieraugot šausmīgos E163 antocianīns, kas ir dabīga krāsviela, kas tiek iegūta no vīnogu miziņām vai sarkanajiwem kāpostiem un novērš celulīta un krunku rašanos. Vai šausminošā krāsviela E106d likopēns, kas tiek iegūta no tomātiem.

pirms 6 gadiem  

DX FreeFM, pirms 6 gadiem :

Tad man Tev jautājums. Kapēc cilvēki aizvien vairāk slimo ar vēzi? Teiksi , ka tas nav E vielu darbs?

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Nav gan, tas ir cilvēku rīcības rezultāts. Visticamākais vaininieks ir tūkstošiem atombumbu izmēģinājumi, atomelektrostaciju avārijas, Ķīnas un citu jauattīstīto industriālo valstu nodarītais postījums ekosistēmai. Kopš 1945. gada pasaulē ir detonētas vairāk nekā 2056 atombumbas. Zeme ir piesārņota, cilvēki tika regulāri apstaroti, par šiem izmēģinājumiem neviens neziņoja. Sekas būs jūtamas vēl simtiem gadu.

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Tāpat arī pie vainas ir medicīnas attīstība un augsts dzīves līmenis. Pirmkārt, attīstītajās valstīs, t.sk. Latvijā, pateicoties medicīnas pakalpojumu pieejamībai, cilvēki dzīvo daudz ilgāk nekā, piemēram, atsevišķās Āfrikas valstīs. Respektīvi cilvēki nabadzīgās valstīs nomirst pirms dažādu audzēju un vēžu rašanās. Tāpat arī mūsdienās liela daļa attīstīto valstu pilsoņu ir atkarīgi no medikamentiem. Mēs pavisam nedomājot iemetam mutē tableti vai divas, un turpinām strādāt.

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Rezultātā, tiek sabojātas nieres, pasliktinās imūnsistēma. Apvienojam to visu ar mazkustīgu dzīvesveidu, nepareizu uzturu, un rezultāts nav ilgi jāgaida. Cilvēki lielā mērā sāka dzīvot ilgāk pateicoties antibiotiku izstrādei. Pavisam drīz, pateicoties tam, ka antibiotikas ir tik brīvi pieejamas, tās pārstās darboties un cilvēce atgriezīsies pirms antibiotiku periodā, kad lielākā daļa ķirurģisku operāciju nebūs iespējamas. https://goo.gl/bQ3tvz

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.madehow.com/Volume-3/Instant-Coffee.html
..

Pat ūdenī ir tās briesmīgās E vielas..

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.