Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ievax1x

+307

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1155 skatījumi

kas īsti ir...?

Ēdieni un dzērieni » Veģetārie

Kas ir īstie veģitārieši, u.c. ?(tas nav svarīgi )
1. tie kas atturās no dzīvnieku izcelsmes produktiem savas iegribas dēļ;
2. tie kuri nedrīkst ēst šādus produktus alerģijas(kādu slimību ) dēļ;
3. vai tie kam negaršo šie produkti.
vai arī kādu citu iemeslu dēļ?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu otrais variants atkrīt uzreiz,tāda slimība ka jākļūst par veģetārieti diez vai atradīsies,un alerģija arī maz ticams.
Trešajam arī neticu.
Bet domāju ka tie ir cilvēki,kas cenšas ievērot veselīgu dzīvesveidu.Ja ir vegāns,kas pārtiek tikai no salātlapām,tas arī mūsu platuma grādos nebūs pareizais variants.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
visi, kas neēd gaļu, ir veģetārieši - bet vai īstie, to neviens nav definējis. Pie piespiedu veģetāriešiem laikam būtu jāpieskaita arī tie, kas gaļu nedabū, bet grib, kā arī zīdaiņi.
Veģetāriešiem mēdz būt atšķirīga attieksme pret zivju, vēžu, gliemju gaļu, olām, piena produktiem, no sojas gatavotiem gaļas aizstājējiem, dzīvnieku izcelsmes apģērbu (ādām, vilnu, zīdu) utt., un pārāk prasti tos visus būtu iedalīt tikai īstajos un neīstajos.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vairumā gadījumu tie ir parasti cilvēki, kas iedomājas kaut ko un reliģiozi tam tic. Citam tas ir arī sociālā vide, intereses caur kurām atrast draugus. Reālas jēgas no tā nav, jo cilvēks ir visēdājs, kam nepieciešamas gan augos gan dzīvniekos esošas vielas. Tai skaitā olbaltumvielas, dzelzs, magnijs, selēns, fosfors un kas tik vēl ne. Daudzi no šiem barības komponentiem ēdot tikai lapas vai burkānus nav uzņemami, vai arī sanāks ļoti dārgi un sarežģīti, lai neizjauktu citu vielu balansu. Vai gaļas vietā jālieto tabletes, kas, ak vai arī tiek iegūtas no dzīvniekiem.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Īstiemir tie, kuriem organisma pilnvērtīgai uzturēšanai nav nepieciešami dzīvnieku izcelsmes barības elementi. Tādi var būt tikai tuvāk ekvatoram dzīvojoši, kas spēj visu organismam nepieciešmo nodrošināt ar pilnvertīgu, daudzveidīgu vietējo augu pārtiku.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.