Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1115 skatījumi

Kāds var pateikt kādu interesantu rotaļu pieaugušiem piknika laika??? (sportisku)

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Man šodien ir dārzā pikniks ar ģimeni un neviens nav iezdomājis nevinu iteresantu, sportisku aktivitati..... Varat kāds pateikt lūdzu??

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

BlackMonah

+500

 
Jautājums jau cik cilvēkiem tā aktivitāte vajadzīga. Ja vismaz 6-8, tad protams visjautrāk ir izdomāt kādu stafeti. Jautras stafetes parasti sanāk tad, kad ir visādas ģērbšanās. Paņem tēva vai vectēva lielākās simeikas, t-kreklu, zekes, varbūt vēl kādus gumijniekus un gumijas cimdus, tad vēl striķī iesien kartupeli un katram pirms stafetes apsien ap vidukli tā, lai taisni stāvot kartupelis būtu nedaudz zem ceļgala. Sadalieties divas komandas un nostādi divās rindās visus. Ja gribi uzliec sķēršļus, bet galā noliec bundžu vai sērkociņkastīti, kuru bez roku palīdzības šūpinot kartupeli ir jāapgāž. UN AIZIET STARTS!!! Sākot stafeti visas drēbes ir jāsavelk mugurā kur tās paredzētas tik lai striķis ar kartupeli paliek ārpusē un skriešus līdz kastītei. Varēsiet izsmieties. Dažādībai varat paņemt sieviešu drēbes kuras jāvelk vīriešu komandai, bet drēbjau daudzumu velkat vienādu. Un vēl, kartupeli varat iesiet augstumā virs ceļa, tad kastīti nāksies gāzt pustupus. Lai Jums jauka atpūta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

BlackMonah

+500

 
Piedod, izlaidu vārdu sportisku aktivitāti. Bet to jau vari piedomāt, ja ir velosipēdi tad stafetē vari likt braukt kādu gabalu ar to, vai arī pirmais ģērbjas, bet otrais šo ved pie kastītes un kad atgriežas, tad otrais ģērbjas bet trešais šo ved. Katrā ziņā šķēršļus var izdomāt daudz un dažādus, tik jāizpēta vieta, pieejamie līdzekļi un lietas, ja laba izdoma un daudz vietas, tad var tādus šķēršļus izdomāt, ka izejot stafeti būs pamaz spēku palikuši. Sien kartupeli virs ceļa, tad paskats ir tāds, itkā būtu devies pie dabas krūts uz privātām darīšanām un rokā tik pietrūkst tuvumā norauta lapa. ;) Tiešām lai Jums jauka atpūta.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.