Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Madara

+57

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1306 skatījumi

Kāds varētu ieteikt telpas dzimšanas dienas svinībām 20-25 cilv.?

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Bet nevis viesu namu, bet kaut ko nedaudz glaunāku. Telpas uz pāris stundām (~6h). Kur var uzklāt galdu ar savu ēdienu un savu alkoholu. Kaut ko līdzīgu kā padejosim.lv

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mēs esam labākais un drošākais iekštelpu peintbola parks Baltijā! Pie mums var organizēt korporatīvo pasākumu iekštelpu peintbola parkā - Rīgā, VEFā! Peintbols ir lielisks veids, komandas darba attīstīšanai un komandas saliedēšanai, jo peintbols ir komandas spēle un peintbols palīdzēs Jūsu kolektīvā pilnveidot komunikācijas prasmes,savstarpējo uzticēšanos, ātru lēmumu pieņemšanu u.c. īpašības, kuras noderēs Jūsu uzņēmuma darbībā! Vēlies iepriecināt savu atvasi ar neaizmirstamu ballīti? Peintbola Ballīte! Tas ir tieši tas, kas Jūsu censonim ir vajadzīgs! Vai tā ir bērnu dzimšanas dienas ballīte, vārda dienas svinības vai vienkārša draugu ballīte, Jūs kopā ar ģimeni un draugiem jautri pavadīsiet laiku un iegūsiet neaizmirstamas emocijas! Īpaši mazajiem jubilāriem un viņu draugiem – iespējams lodītes trieciena spēku noregulēt tā, lai izvairītos no lielām sāpēm un zilumiem!

http://pbtelpa.lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Kent

-20

 
Iesaku apskatīt 4 saules viesu namu Daugavas krastā.
Svētku vieta kāzām un citām svinībām Daugavas krastā. Svētku pils spēj uzturēt līdz 60 viesiem, taču iespējams izīrēt arī banketu zāles mazākām kompānijām, iespēja iet pirtī un peldēties. Nodrošināta ēdināšana ar plašu ēdienkartes izvēli.
Vairāk info šeit- https://svetkupils.lv/banketi-un-seminaru-telpas-svinibas/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
latviešu biedrības nams izīrē telpas... melngalvju nams...

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.