Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1902 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Izskatās diezgan bezcerīgs gadījums, jo liekas, ka tas stāvējis mitrā vietā. Vienīgais veids varētu būt pieskrūvēšana caur bortiem pie kāda veca nevajadzīga un masīva galda. Slapināt galdu nedrīkst, jo tad lakotā finiera virskārta var saplaisāt un sačokuroties. Pēc kāda gada tas galds varētu būt iztaisnojies, bet ja ne, tad būs jāspēlē novuss tāpat ar visu galdu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
diez vai sanāks kvalitatīvi,var mēģināt noņemt bortus,apakšā (uz līdzenas virsmas)slapju papīru un noslogot lai būtu līdzens,uz pāris dienām,tad par jaunu noslīpēt virsmu un nolakot,atkal noslogot tikai sausā,tad taisīt jaunus bortus-dubultos.līmētos,un likt kopā,borti palīdzēs iztaisnot,jo jā ir izliecies,gribēs velreiz to darīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Es drīzāk noņemtu spriedzi rāmim iezāģējot apmales no apakšas un iepūšot tur putas. Izskatās, ka galds taisīts laikos, kad vairs nebij sajēgas par koka šķiedru. Vai arī izjaucot galdu un nomainot finieri, ja to nav iespējams iztaisnot. Veiksmi nenovēlēšu, jo neticu pozitīvam iznākumam. Ja ir garantija - maini pret jaunu, ja vari sameklēt ražotāju, ja esi glabājis nepiemērotos apstākļos - vaino tikai sevi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Darījis to neesmu bet var mēģināt nolikt uz diviem zemākiem punktiem atiecībā pret diviem augšējiem kuri ir saverpušies uz augšu un uz tiem augšējiem punktiem uzlikt smagus atsvarus un atstāt uz nedēļu, domāju ka vajadzētu palīdzēt.

pirms 14 gadiem  

Ivo Ozols, pirms 14 gadiem :

ja tas ar atsvariem vispār nostrādās, tad drusku vajag samitrināt, a vot cik daudz- tur jau nu uz intuiciju paļauties- galds tāpat bojāts, tā ka var tikai būt labāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.