Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 8 balsis
  • 5281 skatījumi

burvju triki

Spēles un izklaide » Kāršu spēles

es ieraudziju pa tv7 raidijumu lika lanževēna burvju triki kuraa vinsh arii leviteeja gaisaa, apzinaati apstādināja sirdi uz momentu, apgrieza savu plaukstu pa 360 un darija visadus citadus trikus ar kaartiim, kas man lika sakt apsaubiit fizikas un citus likumus. jautajums tiem kas zin, vai tiesam ir iespejams cilvekam leviteet un dariit itkaa neiespejamas lietas un vai ari es to varu iemacities vai ari to nevar iemacities, tadam japiedzimst??

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Nikita Glukhov

+1691

 
http://youngmagic.lv atradīsi kvalitatīvas kārtis triku veikšanai. Tur ir bezmaksas piegāde un kāršu triks kā dāvanu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es arī meklēju, tad nu atradu oriģinālo vārdu luc langevin

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nuirs

+29

 
Man ir 12 gadi un nodarbojos ar trikiem. Zinu 2 veidus kā var lidot gaisā apmēram par 10-15cm. Gumijas roka. Zinu pāri 80 kāršu triku (Protams visus vienā momentā neatceros) un pusi no tiem nevar atkost nenokāda leņķa vai skata punkta. Tici man, to var jebkurš kurš nav invalīdsun kuram ir gribas spēks!
Paskaties youtube.com cilvēku vārdā David Blaine, un tad ieraksti David Blaine tricks revealed vai kautko tādu (ja proti angļu valodu) un lielākā daļa tur tiek atklāta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā to Liks Lanževjēns raksta orģinālvalodā?? nu nekādi nevaru atrast! pat googlē ne!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Savs Choms

+17917

 
vai vari pateikt sii maakslinieka vaardu? gribeetu samekleet jutuubaa

pirms 14 gadiem  

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

es domaaju kaa rakstaas originaalaa

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Neaceros pa kuru tv kanālu rādīja šo te meistaru aizkulises bet tas bija nesen un tur tiešām bija ko redzēt cik lēti viņi mūs paņem un liek domāt ka viņi tiešām ir pārdabiski bet kā jau pieminēja Vilnis tur strādā komanda kuri paliek mums neredzami (strādā aizkulisēs).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Par tādu ir jāpiedzimst, lai ticētu pasakām. Tu kad leļļu multenes skaties, arī tici, ka tie bumbulīši paši kustas? Televīzijā ir pārāk viegli muļķot lētticīgos.
Neatceros nosaukumu, bet ir dažu filmu sērija, kur tādi burvju mākslinieki rāda trikus un pēc tam to, kas tur patiesībā notiek. Fizikas likumus vēl neviens nav apgāzis ar levitācijām un zobenu duršanām cauri asistentēm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams ka tas ir iespējams,visu ko var iemācīties,vajadzīgs tikai laiks,arī nauda.Un arī mīts,ka trikus veic viens cilvēks kā izskatās no malas.Tur strādā pat 20-30 cilvēku komanda,lai dažus trikus vispār būtu iespējams īstenot.
Criss Angel demonstrētie arī ir diezgan iespaidīgi triki.

pirms 14 gadiem  

Sandis Grundšteins, pirms 14 gadiem :

ne jus nesaprotat. Vinsh tos trikus darija uz ielas ar nejausi izveletiem cilvekiem. Tad nav tur nekada cilveku komanda, vinsh darbojas viens. Es vnk. esmu apjucis. Vienmēr biju domājis ka leviteet nav iespejams. Un rekus ir links uz to raidijumu
http://www.ltv7.lv/637/12753/12754/

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Nu šis mākslinieks tāpat veic trikus uz ielas.Te arī levitācija:http://www.youtube.com/watch?v=zuNaF9Rcn18 bet tas viss ir triks,acu apmāns.

Sandis Grundšteins, pirms 14 gadiem :

Un ka tad chriss angel to izdarija. Tas tacu notika isteniba kur klatiene to veroja daudz cilveki un nebija tur ne strikju nekaa. Man sak likties ka visi sitie ir kautkadi paarcilveki, cilveki X vai citplanetiesi, kas iefiltrejusies pie cilvekiem un tagad parsteidz tos ar itka nerealiem trikiem. Neviens vel man nav devis tadu pamatojumu/ paskaidrojumu, lai es varetu to apsaubiit. kautkadi mineejumi man neko neizsaka.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.