Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1599 skatījumi

Kaads nezin?ES meginu uzinstalett NHL 06 laadeeju noo torrenti.lv palaizu speli bet vins saka lai ieliek pareizo cd! ko lai es daru?

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Pirms 14 gadiem

Kur es varu dabuut siis modificeetaas jeb uzlaustaas versijas?

Nauris FRancuzevics, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Parasti, kad lejuplādē spēles no torentiem, klāt ir Crack mapīte, tajā crack mapītē ir spēles palaišanas fails, kura faila formāts ir .exe - nokopē to failu un iemet mapītē, kurā esi ievietojis to NHL 2006, viņš prasīs vai aizvietot failu tādu un tādu, pret tādu un tādu - aizvieto un lieta darīta vari spēlēt uz nebēdu. Ja nav crack mapītes tad gan nezinu ko iesākt, meklē citu torentu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
"Vai nu pie torrenta vai pašā diskā ir jābūt pamacībai kā to darīt." - meklē readme.txt(nfo) utml failus, ver vaļā ar notepad un seko norādījumiem, kur un kā katrai spēlei nianses atšķirās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

JanKa

+80131

 
Zinu - jāiemācās zagt. Vai nu pie torrenta vai pašā diskā ir jābūt pamacībai kā to darīt. Parasti ir jāaizstāj daži faili uzinstalētajai spēlei ar modificētām - uzlaustām versijām.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.