Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sarmīte

+31

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1697 skatījumi

kakla korki

Veselība » Homeopatija

Sveki es biju pie LORA un man ir mandelēs korķi man izskaloja bija labi bet pec 3 dienam atkal vini maisas dakters teica ka vel jaskalo bet viena procedura ar skalosanu man izmaksaja 30 euro.Vai ir kadi homeopatijas zales ka no vinam atbrivoties ,varbut kadam ari tadas problemas ka jus atbrivojaties no vinas.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Tie "korķi"ir sabrukušie leikocīti un dod sliktu elpu. Paskalo cītīgi ar sālsūdeni, pārmaiņus ar sodas ūdeni, kumelītēm, uztin uz skaliņa vati un pie spoguļa pats tos var izķeksēt laukā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Divi ekstrēmisti ;)
Vai nu pilieniņus ar kuriem vienā plauktiņā zāles bijušas vai griezt? Kāpēc ne čakras attītīt vai kādu adatu kur iedurt?
http://domatajs.lv/vai-operet-kakla-mandeles/
Vai operēt kakla mandeles?
Visas slimības kakla apvidū ir neapmierinātības sekas. Slimas mandeles – tās ir sava veida ausis, kas dzird, ka cilvēkam ir problēmas ar pašvērtējumu – ar viņa nerealizēto „ego”.

Lēmuma pieņemšanai vismaz analīzes jāveic. Gribi ārstēt homeopātiski - ej pie ārsta homeopāta
http://www.medicine.lv/jautajumi/LVQA_173726
Ko homeopāti saka par kakla mandeļu operēšanu, ja runa ir par hronisku tonsilītu?

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sveika-man 2 menesus atpakal izgrieza mandeles-man bija korki-tonsilits,Vertigs padoms tev-Lori ir un bus ieintereseti,lai pie viniem biezak nak hroniskie mandelu slimnieki-1.-no (korkiem) tu nekad neatbrivosies. 2.-skalosana bus tikai islaiciga 3.-mandeles savu darbibu jau izsmelusas 4.-ja tev korki netrauce un smaka netrauce un vari atlauties,tās pie loriem skalot utt ,tad dari to-tā nav mirstamā kaite.5.-PADOMS-mandeles griez laukā-un bus viss ok.aizmirsisi par korkiem,tonsilitiem-jo mandeles savu funkciju pilda lidz 33-38 gadiem.Neklausies,ka pec izgriesanas tev bus plausu karsonis uutt -operacija nav bistama-pec operacija -kakls sapees ka pie strutainās anginas-padzersi pretsapes lidzeklus un 4 diena bus ok.Nemet lieki naudu vējā.Pieraksties uz operaciju-jagaida 6 menesi cena 35-38 eiro ja 1 ned laika tad bus pie 400 eiro 1. slimnicā

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Atceries-no korkiem un tonislitiem atbrivoties nevar ,tos var uz laiku piebremzeet.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.