Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+160

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2243 skatījumi

Zobu jūtīgums

Veselība » Zobi

2 nedēļas pēc pēdējas vizīte pie zobuārsta, zobs kļuvis pēkšņi ļoti jūtīgs, viņa salika zāles, kas aizpilda kanālus, tiklīdz kautko uzēdu uz tā zoba, nenormāli sāp. Dzirdēju ka ar sālsūdeni skalojot var slāpēt to jūtīgumu.Tad cik to sāli uz glāzi ūdens vajag? un cik bieži skalot?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
skalot ar sālsūdeni vari muti profilaksei, bet šajā gadījumā tev ir iekaisums radies zobu saknē, ja uzkožot sāp tā ir droša pazīme ka apakšā ir iekaisis,pēc kanālu tīrīšanas zobs var būt nedaudz sāpīgs (bet tas laikam šoreiz nav tavs gadījums) kādu laiku nu kādas pāris dienas ne vairāk un tās sāpes ir nu ne pārāk un viņas ir pastāvīgas, bet tev ir sāpes uzkožot ej pie zobārsta un nevilcini laiku

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Ja sāp nenormāli, tad ir nenormāli - nav izdevies tos kanālus aizpildīt, tie ir iekaisuši un ir pie dentista jāiet, un jo ātrāk, jo labāk. Pagaidām var izlīdzēties ar ibumetīnu, paracetamolu, aptiekā var dabūt arī ko labāku. Bet der arī šņabis.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

kanālus tīrot, vispirms ieliek zāles - tās var būt dažāda stipruma, ilgas vai lēnas iedarbības, pēc tam iztīra un aizpilda. Aizpildījumu nesauc par zālēm. Tā ka šoreiz nav īsti skaidrs, kas tev mutē ir sadarīts.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja Tev ir iztīrīti un aizpildīti zoba kanāli un ir pagājušas 2 nedēļas kopš tās procedūras, tad nav nekas traks ka zobs palicis jūtīgs. Man ir bijis tieši tāpat. Ar laiku tas pāries.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Protams,palīdzēs piliens joda tinktūras,bet vai vajag??

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
A varbuut aizej pie zobaarsta...... 2 nedeeljas ir tuvu tam laikam kad zaales njem araa un aizstaaj ar normaalu plombi. Saalsuudens noteikti nav labaakaa ideja jo saals noteikti noaardiis arii paarpalikusho zobu emalju.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

pirmo reizi dzirdu par sāls ietekmi uz emalju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.