Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lāsma Freimane

+389

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4962 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ka sāp, tas pieļaujams, bet ja ĻOTI, tad zobārstam kaut kas nav sanācis pareizi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
Lāsma ,kanālu tīra vairākas reizes un katru reizi pirms tevi laiž mājās kanālu aizpilda ar zālēm un tā tas var turpināties pat kādas trīs reizes un tikai pēctam kad ārsts pārliecinās ka tur viss kārtībā tikai tad pilda kanālā paliekošo materiālu,pēc šīs pēdējās reizes nedrīkstētu sāpēt,bet ja tev kanāls ir aizpildīts ar pagaidu materiālu zālēm,tad sāpes var būt,tu nepateici vai tev ir aizpildīts un uzlikta paliekošā plombe,vai tā ir pagaidu plombe zem kuras ir kanālā sapildītas zāles

pirms 12 gadiem  

Lāsma Freimane, pirms 12 gadiem :

Pirmajā reizē tīrīja 3 kanālus un sapildīja ar zālēm un balto plombi - tad neatceros, ka pēc tam tā būtu sāpējis. Tagad to pašu zobu pildīja + atrada vēl vienu kanālu, ko arī tīrīja. Daktere teica, ka var nedaudz pasāpēt. Bet sāp ļoti - visu dienu, pat tikai nedaudz pieskaroties. Gribēju zināt no kā tā un vai tiešām tā jābūt?

Māris, pirms 12 gadiem :

tā var būt,ja tu nevari izciest,tad vari rīt iet pie ārsta un teikt,bet neko jau īpašu viņi nedarīs ,ja nu varbūt uztaisīs rengenu lai redzētu vai nav sācies iekaisums,ja tev ir vēl tagad pieejama kāda aptieka aizej un nopērc zāles-0lfen100-tās ļoti labi palīdz šādos gadījumos ,iedzer vienu kapsulu tagad un no rīta atkal un zobs nomierināsies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Neesmu zobārsts ,bet pieredze ir ar kanālu tīrīšanām bijusi.Tā nevajadzētu būt.Ja kanālu tīrīja ,tātad nervs tika nobeigts un iztīrīts.Ar zāļu palīdzību iekaisums ,kas izveidojies zem zoba tiek izārstēts un tad viss iztīrīts un aiztaisīts ciet.Ja sāp tad vai nu nervs palicis dzīvs ,vai iekaisums zem zoba nav likvidējies.Tagad jau ir tādi pīkstoši mēraparātiņi ar kuriem pārbauda vai nervs ir dzīvs vai nē :)
Būs jāiet atpakaļ pie zobārsta :(
Droši vien dabūšu mīnusu no kāda zobārsta ;)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.