Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna Marta

+355

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 986 skatījumi

No kā rodas zobu jutīgums?

Veselība » Zobi

Ēdot pārāk karstu vai aukstu, skābu arī, un ievelkot gaisu caur savilktām lūpām. Tā sajūta liek šermuļiem skriet pār kauliem. Agrāk tāda problēma ar zobiem nebija.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Zobā ir nervi un ja rodas mikroplaisinas tad sajūtas nav labas.Jāsaka gan ka tas piemeklē ne visus un tur atkal ir dažādi faktori.Tur atkal tie nervi var atrasties citādā stāvoklī un pat vispārējais veselības stāvoklis to ietekmē.Izlabot mikroplaisiņas gan nevarēs,bet novērst simptomus pilnīgi gan var.Pārej uz zobu pastu SENSODYNE un dažu dienu laikā simptomi pazudīs.Pasta ir padārga bet tas ir to vērts.Es to lietoju kaut kur pusgadu un varu lietot aukstu,karstunekādu problemu.

pirms 10 gadiem  

Āris, pirms 10 gadiem :

Starp citu to man ieteica zobārsts.

Anna Marta, pirms 10 gadiem :

Paldies, paskatīšos veikalos to zobu pastu. Ceru, ka pie mums (neesmu Latvijā) viņu arī tirgo.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Ā, un izrādās zobi, lai arī tik cieti un izturīgi, faktiski esot diezgan jutīgi. Ja ir tevis aprakstītās problēmas, palīdz, ja zobus tīra ar zobbirsti "soft'', vai pat "ekstrasoft". Vismaz man aprakstītie paņēmieni pulka palīdzēja.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Vēl svarīgi, kā tieši tiek tīrīti zobi - būtiski ir, lai kustība ar zobbirsti būtu nevis tur šurp gar zobu sānu malām, bet tikai no augšas uz leju, lai saudzīgi notīrītu-masētu arī smaganas. Un tā tīrīt zobu sānu ārmalas un iekšmalas plaknes. Šurpu-turpu kustību, tīrot zobus, zobārstuprāt, nekaitīga ir tikai tīrot pa zobu kožamo virsmu plakni.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zobi jātīra ar kvalitatīvu zobu pastu, kas neskrāpē zoba virsmu. Arī birsti vajag labu. Tad jutīgums pāriet nedēļas laikā un, lietojot to pašu zobu pastu, vairs neparādās. Un to var izdarīt tikai ar Glister.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.