Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 787 skatījumi

jautājums juristiem

Veselība » Zobi

vai zobārstniecības iestādē māsiņām un ārstiem ir jābūt piespraudei ar vārdu, uzvārdu un ieņemamo amatu? Kā strīda gadījumā rīkoties, ja māsiņa atsakas nosaukt savu uzvārdu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Likums to nepieprasa, bet šādas piespraudes, kaklā iekārtas medicīnas darbinieku kartes slimnīcās un citās medicīnas iestādēs ir plaši izplatīta prakse. Atkarīgs no strīda, kā patērētājam un klientam jums ir visas tiesības pieprasīt pakalpojuma sniedzēja vārdu, uzvārdu un pārliecināties par medicīnas darbinieka kvalifikāciju. Konflikti mēdz būt dažādi, sīku kašķu un nesaskaņu gadījumā vislabāk ir aizcirst durvis no otras puses, un aiziet. Ja gadījums ir nopietns, ir iespējams piedraudēt ar valsts vai pašvaldības policijas izsaukšanu uz notikuma vietu, un policijai uz visiem zvaniem ir jāreaģē.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
bet tur tak ir tik forši zobārsti.. Domāju Bauskā, dārza ielā jeb Buu..

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.