Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1736 skatījumi

Lēta zobārstniecība

Veselība » Zobi

Sveiki, vai varat ieteikt kādu lētā gala stomatoloģijas klīniku? Apzinos, ka lēts =/= labs, bet nu situācija ir tāda, kāda tā ir. Te drošvien svarīgākais lai vismaz attieksme pret klientiem būtu patīkama un pretīmnākoša.

Paldies.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jābrauc ir uz laukiem un mazām pilsētiņām, piemēram, Viesītē ir zobārsts, kas var kvalitatīvi salabot zobus, nodarbojas arī ar protezēšanu. Rīgā un citās lielajās pilsētās visur būs dārgi.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
“Ļoti daudzi zvana un interesējas par bezmaksas zobu raušanu, pieraksts ir apmēram divu nedēļu garumā. Ir dienas, kad studenti apkalpo pat piecus sešus pacientus. Parasti tie ir cilvēki, kuriem trūkst naudas,” informē Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūtā. Šāds pakalpojums ir Stomatoloģijas fakultātes 3. kursa studentu mācības procesa sastāvdaļa, tādēļ visus izdevumus sedz mācību iestāde.
http://www.la.lv/visbiezak-taupa-uz-zobarsta-rekina/

Rakstā ir arī cita informācija, kura var noderēt

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar to lēto tu skaties un apdomā,ka beigās nesanāk pa dārgo.Tā pati plombēšana piemēram,lētajās vietās tur tev nepiedāvās variantus,vai arī nebūs tādu zināšanu un tehnikas,viņiem būs vienkāršāk zobu izraut,kaut arī mūsdienās praktiski nav tāds variants ko nevarētu salabot.Un tas jau tev būs pa dārgo,jo izrautā vietā būs kaut kas arī jāliek vietā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mūsu pakalpojumi: zobu ārstēšana, protezēšana, restaurācija, ķirurģija, implantoloģija, higiēna, zobu balināšana. Runājot par implantāciju, mūsu klīnikā mēs izmantojam augstas kvalitātes zviedru firmas "Astra Tech" dentālos implantus. Lai precizētu zobu implantācijas iespējas un izmaksas - nepieciešama konsultācija ar savu zobārstu. Implants atveido „mākslīgi zoba sakni”. Vietā, kur agrāk sakne balstīja zobu, kaulā tiek ievietota „mākslīgā” sakne. Tā ir izgatavota no tīra, pilnīgi biosaderīga titāna, kuru tad arī sauc par implantu. Tādā veidā Jūs iegūstat jaunu, izturīgu zobu slodzēm, trūkstošā zoba vietā. Lai arī implanti ir izplatīti visā pasaulē, kā progresīva un veiksmīga ārstēšanas forma, tomēr tā ir salīdzinoši dārgāka procedūra, nekā parasta protezēšana. Apdrošināšanas kompānijas implantus neapmaksā. Tomēr nav pareizi teikt, ka implantācijas cenas ir augstas. Ir jāzina, ko un uz cik ilgu laiku Jūs vēlaties iegūt.

http://www.patello.lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iesaku iemest aci http://budget-smile.com, kas veic zobārstniecību apkopojumu Latvijā

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.