Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ta slimiba iedarbojas uz smadzenem un rodas atkariba pec tievesanas. nereti vainojama ir ari otra pusite, kas uzskata, ka miltajam cilvekam ri janomet liekais svars un aatri un vins tikai priecajas par rezultatiem. man bija 1 draudzene, kura loti aktivi nodarbojas ar sportu un profesionali dejoja. bet vina nebija kaulaina, vina eda veseligi un bija liela fiziska slodze, bet tik un ta bija neliela tauku kartina ( tiesam loti neliela) un protams muskulainas kajas bija. draugs gribeja, lai vina notievetu. reali vinai nekas cits neatlika, vinai bija 2 iespejas - atsut puisi vai atteikties no esanas, bet laikam puisi parak stipri mileja, ta nu vina tagad need, strauji zaude svaru, puisis preicigs, bet meitene gada laika jau 2 reizes salauzusi kaju (kauli palikusi trausli no badosanas). bety puisis ir priecigs un meitene tapec ari turpina.

pirms 14 gadiem  

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

arsteties var tikai pie psihiatra un ar apkartejo atbalstu, bet kamer ir tads puisis, tikmer nekas nemainisies un arstesanai enbus nekadu rezultatu. diemzel.

LINDA, pirms 14 gadiem :

Man tiešām žēl tādu cilvēku, kas nevar par sevi pastāvēt un ir tik atkarīgi no otra... Kas tas vsp par džeku, kas tā var pateikt otrai pusītei...

Diāna (Dinka,Dincux 戴安娜), pirms 14 gadiem :

Tiešām kā puisis var ko tādu pieprasīt?? ja jau viņa būtu resna!! bet maza riepiņa.. stulbums

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

un tas nav tads vienigais gadijums. Man draudzenes bralis pats ir ar milzigu alus vederu un liiku muguru, bet sieva ir skaista,smalka un tievina blondine. jaunibas gados vinai jau bija bulimija, bet ar gimenes atbalstu un arstesanas palidzibu vina tik no ta vala. izarstejas. apprecejas, palika stavokli, tad virs vinu saka trenkat, lai neuzbarojas, pec dzemdibam vins uzvedas vel trakak un sieviete atgriezas pie savas jaunibas dienu slimibas. pretigi tadi viriesi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Varbūt vainīga ir fiksācija uz ,,arējo,,+nepietiekama pašapziņa .Vieglāk domāt,ka viss nokārtosies,ja būsi tievs kā modelis-e. un pārāk daudz ēdiena visapkārt. Nez vai Āfrikā daudziem ir anoreksija...

pirms 14 gadiem  

LINDA, pirms 14 gadiem :

VISS SĀKAS GALVĀ!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viss atkarīgs arī no auguma.
Piemēram 50-60 kg pie maza auguma ap 1.63 ir stipri par daudz.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Sabiedrības domāšanas upuris - mūsdienās TV un citos plašsaziņas līdzekļos milzīgā apmērā tiek demonstrētas kārnas (pēc manām domām atbaidošas) modeles. Vai tas ir skaisti un sievišķīgi?!...skelets apvilkts ar ādu + vēl nopietnas veselības problēmas. Anoreksija un bulīmija ir kā sava veida "narkomānija", kas tiešām sākas galvā. Kādreiz lasīju, ka gara auguma meitene uzskatīja sevi par resnu, jo svēra 45 kg!!! Sieviete ir skaista, tad, ja ir vesela gan fiziski, gan garīgi, bet šīs meitenēm ir slima psihe un obligāti ir jādodas pie ģimenes ārsta, lai saņemtu norīkojumu vai nu pie psihiatra, vai psihoterapeita...

pirms 14 gadiem  

Diāna (Dinka,Dincux 戴安娜), pirms 14 gadiem :

Manuprāt nevienai sievietei, kas nesver vairāk par 50-60 nu točna nav ko badoties... nav tak tur ko nomest! Nesaprotu kā modes dizaineri var prasīt šito badošanos. Tās modeles nav smukas! Ja viņiem tā vajag neglītenes uz kā izcelt savus ''skaistos'' tērpus, lai tad paņem kādas nesmukās un lieta darīta. Nevis veselīgām meitenēm psihi sačakarēt un augumu izkropļot.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.