Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 10

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2582 skatījumi

kādas var būt DIĒTAS sekas???????

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Ir ļoti dazadas dietas. Ir tadas,no kuram iegusti labaku veselibu,energiju,labaku augumu... Ir tadas,no kuram var nomirt-viena no tam ir badosanas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Domāju ka labāk ir atrast kādu sporta veidu,kas patīk.Un nebūs sevi jāmoka ar diētām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista

+6605

 
Piekritīšu Arņa komentāram.
Vienīgais, kas jāievēro, ka, pārtraucot diētu, viss tā pat atgriežas vecajās sliedēs, tāpēc diētu būs jāievēro bez maz vai visu mūžu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Merry

+6073

 
Ne vienmēr iznākums var būt letāls, protams visam jābūt ar mēru, bet kā jau te teica! Visbiežāk var dabūt gastrītus, čūlas, visas iespējamās problēmas ar vielmaiņu - ja diēta ir pārāk drastiska vai pat nepareiza! Tāpat var iegūt arī citas problēmas, jo organismas ir nepieciešams daudz visādu vitamīnu, uzturvielu un diēta parasti neiekļauj sevī visu nepieciešamo vielu "buķeti"!
No savas pieredzes iesaku, dzer ūdeni! īpaši pirms ēdniereizēm, tad nevar apēst tik daudz, un vismaz reizi nedēļā taisi atslodzes dienas no smagas pārtikas, piemēram svētdienās - ēd tikai dārzeņus, zupas, auzu pārslas, augļus! Tas nāks tikai par labu! un visam vēl pa virsu protams sports!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Letālas.

pirms 14 gadiem  

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Kaut kas pa vidu, piemēram, koma nedraud :D+

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Vanags

+12098

 
Elīna gan minējusi tikai pārspīletas vai nepareizas diētas sekas. Pareizi pielietota ārsta vai dietologa noteikta diēta parasti palīdz uzlabot veselību :)

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

+

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Sabojata vielmaina. Smagakos gadijumos - anoreksija, bulimija, bet tas vairak psihologiski.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tur var daudz ko uzskaitīt un tas ir atkarīgs no paša cilvēka organisma spēka pakāpes, imunitātes un psiholoģiskā stāvokļa - kuņģa čūlas un citas gremošanas sistēmas kaites, sākot ar pastiprinātu gāzu veidošanos, līdz pat zarnu salipšanai (ja apstākļi to veicina), tad vēl var attīstīties dažādu vitamīnu un minerālvielu deficīta gadījumā, piemēram, osteoporoze, ko izārstēt praktiski nevar, ja tā parādās jaunam cilvēkam. var būt vielamiņas problēmas, kad organisms atstumj kādas vielas (tā ir smaga pakāpe), var būt arī tā, ka organisms pārāk daudz patērē apēsto, vai tieši otrādi - uzkrāj, tiklīdz ieēd kaut gramu vairāk., muskuļu masa samazinās, ja diēta ir pārāk drastiska, muskuļu masas un tauku masas nepietiekamības gadījumā izspiežas kauli un rodas izgulējumi (tie ir ļoti sāpīgi, ticiet man), ja nepietiekami tiek uzņemts šķidrums, samazinās asins daudzums, sirdsdarbība paātrinās, rodas problēmas ar asinsspiedienu, ir vājuma lēkmes, miegainība, rodas depresija un citas psiholoģiskas

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

dabas saslimšanas līdz pat šizofrēnijai. Strauji noveco āda, sievietēm samazinās krūtis, rodas arī gan sievietēm, gan vīriešiem dzimumsistēmas problēmas, sākot ar mēnešreizū iztrūkumu un beidzot ar nespēju radīt bērnus. Ekstremālākos badošanās gadījumos vīriešiem organisms var uzsūkt sēkliniekus (tas vairāk tad, kad vispār ne ēd, ne dzer), prāta spējas pavājinās, rodas problēmas ar orientāciju laikā un telpā, atmiņas zudumi. Ātrāk pielīp slimības.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Tur daudz vēl var uzskaitīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir tik vienkarsi, visu dienu edu ko un cik velos,
bet peic pl. 6 vakara tikai augli un dzerieni.
TAS nekais nevienam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A.R.

+5453

 
NĀVE!!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.