Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1751 skatījumi

KA var pienemties svaraa?itka edu daudz .bet tolka nekada:@

Veselība » Diēta & Fitness

...

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Priecājieties, ka jums ir tik laba vielumaiņa. Ja vēlaties mazliet pieņemties svarā un kļūt vīrišķīgāks, tad ir jāsāk nodarboties ar sportu un jāuztrenē muskuļi. Izvēlieties sev piemērotāku sporta veidu un sāciet trenēties, labi un veselīgi ēdiet un uzņemtais ēdiens tiks pārstrādāts muskuļu radīšanā. Izskatīsieties gan būdīgāks, gan plecīgāks un pievilcīgāks meiteņu acīs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Samsons

+1050

 
Man visu mūžu ir aktīvs dzīvesveids, nekādi netiku pie svara, ar augumu 173, es ilgstoši svēru 57,5 kg 25gados-64, 30 gados(72) nometu nometu pīpēt- sešās nedēļās +8 atsāku pīpēt, normalizējās svars ~ 80 kg, 36g.v. nometu smēķēt pavisam (sāku 13g.), tagad esmu tusnis ar 94 kg masssu. Ēdu kā parasti un piekopju aktīvu dzīvesveidu.
1. Nomet smēķēt
2. apprecies

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

UZMANĪBU!

+4625

 
Man liekas, ka pieņemties svarā var, ja ēdīsi: burgerus, saldumus, žāvētus augļus un taukainus produktus, piemēram, saldo kukurūzu utml. Bet vari jau nopirkt sausus proteīnus vai masu, sporta veikalā, tas palīdz 99%

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Un sabeigsi organismu ātri vien. Paskaties filmu Super size me.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Ne vienmēr tas ir iedarbīgs variants. Man ir draudzene, kura jau ir divu bērnu māmiņa, ēd kā zirgs un visu pēc kārtas, bet kā viņai ir 34 izmērs, tā ir. Nekas nemainās.

UZMANĪBU!, pirms 13 gadiem :

Sabeigsi āgri vai vēlu, bet viņš negrib izmantot priekšrocības ka ir tievs, tiem vecumdienās vieglāk, mazāk asinsvadu kaites utml.
Ja grib būt īsts vecis vajag masas pulverīti ēst, man draugs tā darīja, tīri normāli dzīvojas jau 10 gadus.
BET kā saka: Ja motors ir paredzēts noteiktam laikam, bet no tā prasīs vairāk kā paredzēts ātrāk nolietosies, piemērs, sportisti kas lieto dopingu, sākumā visu izdara labāk, bet ātrāk sabojājas...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Padomā, vai tas tiešam tev ir vajadzīgs? Daudzi tevi par to apskaustu. Iespējams, ka ir par daudz kustīgs dzīvesveids, lai pieņemtos svarā. Lai pieņemtos svarā, tad vairāk jāskatās TV, jāsēž pie datora un jācenšas izvairīties no jebkādām fiziskām aktivitātēm un daudz jāēd.

pirms 13 gadiem  

Savs Choms, pirms 13 gadiem :

kak raz preciizi to es daru un rezultaats uz delnas, pirms gada sveeru ap 80, tikko nesen nosveeros - 90,5kg☺☺☺
bet nav ne vainas, juutos labi

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Guntis

+134

 
Centies ēst daudz gaļu, zivis, olas, pākšaugus, lai uzņemtu proteīnus. Proteīni būvē muskuļus un muskuļi ir labākais veids, kā pieņemties svarā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.