Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1056 skatījumi

Elektro impulsu stimulācijas jostas fitnesam

Veselība » Diēta & Fitness

Meklējot viedokļus par fitnesa jostu Abtronic X2, secināju, ka visas atsauksmes un sūdzības i-netā pārsvarā apraujas ap 2010. gadu. Vai tas vedina domāt, ka mīti un patiesības par šīm elektrosimulācijas (oi, stimulācijas!) iekārtām ir savesti vienkopus kādā kodolīgā atziņā?

Medicīnā elektro stimulācijas iekārtas izmanto visai plaši. Sākot no bezmiega līdz sarautu saišu dziedēšanas elektro impulsu terapijai. Varbūt jautājums ir vien tajā, cik kvalitatīvas un ne brutālas (smalkas) ir katra no ierīcēm (pētījumi un iegūtie sertifikāti), kas ļautu secināt: jā, tā ir manta!?

:)) Pat intīmās dzīves dažādošanai tiek piedāvātas elektro stimulācijas iekārtas. Tā paša veida muskuļu stimulācijas, tikai orgasmu vēl papildus piesola: http://www.intimstyle.lv/products/lv/567/62342/sort/1/filter/0_0_0_0/SS-Mystim-TENS-elektrostimul%C4%81cijas-vad%C4%ABbas-iek%C4%81rta-%5B-Analogais-%5D-Elektro-sekss.html

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.