Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1237 skatījumi

Ko darīt tam cilvēkam, kuram 13 gados ir celulīts?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jābrauc strādāt par muzeja eksponātu par to, kā nevajag dzīvot - mazāk ir jāsēž pie datora, vairāk jāuzturas svaigā gaisā, jāsporto un nav jāpārtiek no fast food un jāskaita kalorijas, ja meitenei ir tendence uz aptaukošanos. 13 gados celulīts ir izlaidības pazīme! Celulīts rodas sievietēm no 30 gadu vecuma, tā iemesli galvenokārt ir mazkustīgs dzīveids, aptaukošanās, nepietiekama sķidruma uzņemšana, cilvēka organismam ik pēc 20 minūtēm ir nepieciešami daži malki ūdens, stress, utt.

pirms 11 gadiem  

Niks, pirms 11 gadiem :

Maķenit ar to izlaidību apriori esi aizrāvies

Viens gan ir noteikti zināms, ka celulīts nav saistīts no cilvēka vecumu un ķermeņa svaru, kaut gan daudzas sievietes uzskata, ka celulīts visbiežāk ir sievietēm ar lieko svaru un vecumā pēc 30 gadiem. Šie uzskati noteikti nav zinātniski pierādīti.
http://www.zalesinfo.lv/?urls=modules/result_message?name=189

Celulīts šajā vecumā var būt arī kā izdomāts, tā iedzimts

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Aptaukošanās ir izlaidības un nepareiza dzīvesveida rezultāts, protams, ka 13 gadīgu bērnu vainot ir muļķīgi, bet, ja bērnam ir divas rokas, divas kājas un nav nekādu veselības problēmu, kas būtiski ierobežotu iespējas kustēties, tad tas nu ir milzīgs akmens vecāku lauciņā, kas savam bērnam ir dzīvi sabojājuši, nobarojot resnu kā'cūku, izdabājot katrai bērna kaprīzei. Aptaukošanās nav nekāda slimība, kā to daudzi cenšas atainot un uztvert, cilvēki ratiņkrēslos arī spēj uzturēt lieliskus ķermeņus

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Un celulīts šādā vecumā ir neapreizs uzturs, izlaidība ēšanas paradumos, fizisku aktivitāšu neesamība un bērna nobarošana un dzīves sabojāšana, par ko bērni var pateikties saviem vecākiem....

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Papēti info par Ziņģītes norīvēšanās metodi; viņai arī grāmata par šito ir izdota. Vienīgi arī viņa, kā jau lielākā daļa pavecāku pieaugušo, palaikam tekstos iepin frāzes par slinkumu u.c. tamlīdzīgo, bet metode iedarbīga un veselīga.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Mazāk tupēt facebook un uz veikalu pēc bulciņām iat ar kājām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ārstēt to - ko gan citu?

pirms 11 gadiem  

Māris, pirms 11 gadiem :

labi vēl vismaz ka meitene neuzrakstīja ka tas ir iedzimts,gēnos utt. ārstēt 13gados var ar kustiigu dzīvesveidu un mazāk treknām un mazāka apjoma porcijām :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.