Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1550 skatījumi

Kā uzņemt svaru?

Veselība » Diēta & Fitness

Nevaru pieņemties svarā, biju ārzemēs, svars nedaudz pieauga, tagad cenšos to noturēt, bet atkal ir nedaudz nokrities. Nezinu ar ko tieši, lai sāk? Ideja ir uztaisīt vispārējās asins analīzes un tad varbūt parādīs, kas nav kārtībā? Lūdzu, padalieties ar savu pozitīvo pieredzi! Tikai neiesakot ēst fast food.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
Inese,nevar jau zināt no kā tev tās problēmas,bet viena no izplatiitākajām(un diemžēl arii sarežģiitākā) ir nervu sistēmas disfunkcija,bet var jau būt daudzi citi iemesli,es tev iesaku ēst visu kas garšo,ko tavs organisms pats pieņem,izņemot cukuru un saldumus ,šokolādi nevajag lietot vispār,nedriikst ēst un dzert aukstu,saldējums pilniigi jaizmirst,visam ēdienam ko tu lieto ir jābūt vairāk šķidram,(zupas,sautējumi,šķidras putras...) udens vietā dzer sulas,kokteiļus visdažādākos,centies dzīvot lai nenervozētu,un viens no galvenajiem(jāievēro obligāti)- ej gulēt katru vakaru vēlākais puse vienpadsmitos(tas ir pats vēlākais) un katru vakaru vienā laikā,nu un vajag dzert daudz piparmētru tējas,vispār dabisko zāļu tējas,bet kā jau teicu, iemesli kādēļ nav svars var būt daudzi,vairogdziedzeris,nieres,aknas,vāj a sirdsdarbiiba,nu jāiet tas garais izmeklēšanas proces

pirms 11 gadiem  

Inese Ludbārde, pirms 11 gadiem :

Māri, liels paldies par ieteikumiem. Noderēs! :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis L

+240

 
Kautkur dzirdēju tādu metodi, - divas dienas badojies, tad atkal nākošās divas dienas daudz ēd, un tā tik turpināt, līdz pieņemies svarā. Tas notiek ātri, jo tā ēdot, cilvēka ķermenis pārslēdzas uz izdzīvošanas režīmu un uzkrāj uzturvielas daudz ātrāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mayb kāds parazīts iemeties//Vajag paindēt varbūt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pārāk liela vielmaiņa,vari ēst vai neēst,jēga maza tiem dažiem kilogramiem.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.