Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1266 skatījumi

ar ko sakt?

Veselība » Diēta & Fitness

veikalos vai internetveikalos var nopirkt daudz un dazadus proteinus utt
ka lai zin kas butu labaks un ar ko varetu sakt? jo piedavajums ir sausmigi liels:
Proteīni,
Geineri,
Ogļhidrāti,
Aminoskābes,
BCAA,
Glutamīns,
Kreatīna Produkti,
N.O & Energy,
Diētiskie Kokteiļi,
Tauku Dedzinātāji,
Vitamīni & Minerālvielas,
Anaboliskie Stimulatori,
Testosterona Boosteri,
Enerģijas Dzērieni,
Sporta Uzkodas,
Gatavie Kokteiļi,
ir kada adrese vai kas tads kur ir paskaidrots ko katrs dara? vai vismaz kads ieteikums ko labak ja treninu programa nav tik regulara
un ko tie visi nodara veselibai? ar ko butu jareikinas?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Xfitness.eu

+811

 
Sveiks!
īsumā - tie visi ir uztura bagātinātāji, tātad domāti, lai bagātinātu ikdienas uzturu ar papildus makroelementiem (olbaltumvielas, ogļhidrāti , tauki) vai mikroelementiem (vitamīni, minerālvielas).
Parasti šos produktus iedala šādās vai līdzīgās kategorijās kā jau mini savā jautājumā.
Uzturs fiziskā slodzē ir ļoti plašs temats un būtu nereāli sniegt te pilnīgu atbildi. Internetā ir atrodama ļoti plaša informācija, kā arī ir vairākas grāmatas veltītas tieši šim tematam, piem, http://www.jr.lv/en/veikals/prece/?shop_id=318513
Arī lapā no kuras izkopēji kategoriju sarakstu ir atrodams neliels ievads par svarīgāko: http://www.xfitness.eu/Blogs

Jebkuram fiziski aktīvam cilvēkam vajag vairāk piedomāt par savu uzturu, lai varētu adekvāti atjaunoties pēc slodzēm, izvairītos no pārtrenēšanās utt., šādi produkti palīdz uzņemt nepieciešamās barības vielas ērtākā formā.

pirms 11 gadiem  

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Turpinājums..
Ja savam priekam pāris reizes nedēļā “pakačājies”, pietiks ar pašu primāro – Olbaltumvielu kokteilis pēc slodzes un multivitamīnu komplekss, bet jo profesionālāks sportist tu esi un jo lielāka/biežāka fiziskā slodze, jo sarežģītāk ir noturet organismu top formā, tapec tiek speciāli izstrādāti dažādi specifiski uztura bagātinātāji, piem, lietošanai slodzes laikā, pirms slodzes vai uz nakti.

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Ko dara veselībai? Normālā gadījumā to tikai uzlabo! Ja tētis sarauj pieri (vai kāds cits vecais "profiņš") un saka, lai nelieto, ka viņa draugi armijā arī kaut kādas tabletes un pulverus ēduši un nu ir veselības problēmas - Neklausi - Dievs vien zina, kas tajās tabletēs bija (visdrīzāk hormonālie preparāti - Steroīdi) šie produkti NAV nekas tāds, pat ne tuvu, bet diemžēl ir izveidojušies šādi steriotipiski uzskati par sportistu papilduzturu.

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Šos uztura bagātinātājus lieto ne tikai sportisti , bet arī ,piem, cilvēki pēc operācijām vai citos gadījumos, kad nepieciešams uzņemt papildus olbaltumvielas, kad nepieciešamas barības vielas šķidrā formā utt.

Lai veicas,
http://www.xfitness.eu

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

anaboliķi,ja nemaldos sksitās kā dopings, testosterons taču kã reiz ir hormpns. cilvēks vispar nepasaka, ko gri panakt, bet jau grib kaut ko tempt. vingro. ēd biezpienu. dzer ūdeni. prieks sākuma neko vairāk nevajag.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Xfitness.eu

+811

 
@unknown (Google)
Ne visi anaboliķi ir dopings/hormonālie produkti.... anabolisms ir stāvoklis , kad ķermenis ir augošs - ķermenis spēj audzēt muskuļu masu, katabolisms - pretēji - muskuļu masa tiek zaudēta. Tautā nepareizi ar "anaboliķiem" strikti apzīmē tieši Anaboliskos Steroīdus (bet arī ne visi steroīdi ir anaboliski), lai gan par anaboliķiem varētu saukt pilnīgi visu kas ķermenim palīdz sasniegt šo stāvoklu.. teorētiski arī bizpienu :)
Sorta uztura / uztura bagātinātāju http://www.xfitness.eu/Testosterona-Boosteri un http://www.xfitness.eu/Anaboliskie-Stimulatori ir dabīgu vielu, minerālvielu, aminoskābju un vitamīnu kompleksi, kas dabīgā ceļā palīdz ķermenim efektīvāk sasniegt un noturēt šo anabolisko stāvokli.
Sportā uzturs ieņem vienu no galvenajām lomām! Ēdot pliku biezpienu ar baltmaizi un uzdzerot ūdeni, uz dižiem panākumiem profesionālā sportā cerēt nevar. Protams, uztura bagātināji ir, lai bagātinātu pamatuzturu, ne aizstātu to!
X.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.